Skip to main content
  • 24.05.2019.

Breach a.k.a Ben Westbeech: U posljednje vrijeme slušam dosta folk glazbe

Breach a.k.a Ben Westbeech jedan je od najpoznatijih, najraznovrsnijih i najiskusnijih glazbenika globalno, s međunarodnim priznanjem njegovog prepoznatljivog eklektičnog stila prema house i techno glazbi. 

Piše: 


Prije nego dopustite da vas odvede na glazbeno putovanje u petak, 24. svibnja na pozornici novog zagrebačkog festivala OFFTIME, uhvatili smo ga na kratko kako bi nam otkrio koju zanimljivu činjenicu o sebi.

Možeš li nam prepričati kako je izgledao tvoj prvi gig u životu?

Bilo mi je 12 godina kada sam prvi put odlučio puštati happy hardcore i jungle set, dogodilo se to na proslavi trinaestog rođendana jednog od mojih prijatelja. Upravo sam bio nabavio prve gramofone (belt drive) i moram priznati osjećao sam se pomalo nesigurno na njima.

Nabroji tri glazbenika koja te trenutno inspiriraju?

John Martyn, Nick Drake i Pentangle. Trenutno slušam i dosta folk glazbe.

Koji je bio najgori posao koji si ikad radio u životu?

Pakiranje hrane za supermarkete, noćni posao u tvornici hrane, izdržao sam 2 dana.

Najdraže glazbene etikete trenutno su ti?

Numero Group, Music From Memory i  P.S. Productions

I zadnje, no ništa manje zanimljivo pitanje. Koji je najbolji savjet koji ti je netko dao u životu?

Nikad se nemoj bojati pitati za pomoć.

Ovog vikenda 24.-26. svibnja se u zagrebačkom Aquariusu održava prvo izdanje OFFTIME festivala na kojem će večeras unutar Capsula stagea  nastupiti nizozemski producent Breach i jedan od najboljih mladih DJ-a domaće scene El Commando. Na main stageu večeras posjetitelje dočekuju i Route 94, Flashmob, Mike Vale i Yakka.

Sutra će se podijem upravljati Anja Schneider, Secret Cinema, Aney F, Ana Antonova, Volster, Marina Karamarko i Omega Zen.

Detaljnu satnicu festivala provjerite ovdje, a ulaznice po pristupačnim cijenama nabavite ovdje!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2