Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

5 goa trance klasika svih vremena - DJ Go Cut

Petak, 30 Listopad 2020

DJ Go Cut je ime koje je već dugo na hrvatskoj sceni i koje se veže uz dugogodišnji zagrebački klupski projekt Astralis.


DJ Go Cut vodi label Disco Record Croatia i Psycro, sa kojeg izdvajamo domaće autore Kaane, Boka Grooves, Slish, Monks, Yvann. Posebno se ističe i Go Cutova suradnja s Matijom Dedićem na njihovom zajedničkom autorskom albumu Kompozit (Vlajić & Dedić) koji predstavlja fuziju jazza i elektronike."Napraviti Top 5 je zaista nemoguće pa sam krenuo logikom što mi prvo padne na pamet...definitivno kompozicije na koje se još uvijek naježim kad ih slušam! Namjerno kažem kompozicije, jer u to vrijeme se glazba nije radila uz pomoć gotovih sample packova, već su autori unosili svu svoju kreativnost od samog početka u stvaranje u melodija, aranžmana, produkcije...Svi trekovi imaju svoju karizmu i prepoznatljivost, energiju koja ih dan danas svrstava u žanrovski evergreen i otvaraju sve čakre na plesnom podiju", ističe DJ Go Cut.

DOGMA 3000 - Sutra SarmaASTRAL PROJECTION - People Can FlyJohann Bley - Stranded (The delta Remix)Hallucinogen - Snarling (Remix)S.U.N. Project - Space DwarfsOstali Goa Trance klasici mogu se poslušati u miksu u nastavku...