Baner

Egzotika DJs: Male tajne velikih sample-ova Vol. 1

Nedjelja, 08 Ožujak 2020

Za prvu u nizu egzotičnih kolumni koje se bave house/disco pjesmama i njihovim izvornim sample-ovima odlučili smo predstaviti apsolutni hit 2019. godine - The Vision featuring Andreya Triana - Heaven.

 

Još uvijek dio inventara domaćih i stranih dj-eva ova house/disco ljetna bomba odjeknula je u svakom house orijentiranom klubu i baru prošle godine.Ben Westbeech i poznati “digger” i majstor edit-ova KON udružili su se pod imenom The Vision i s talentiranom pjevačicom Andreyom Trianom izbacili Heaven na jednoj od najpoznatijih house izdavačkih kuća Defected.

Izvor: Discogs

Okosnicu pjesme čini hipnotizirajuća jazz/funk dionica Roberta Watsona s njegove pjesme Reachin', Searchin' - album Estimated Time Of Arrival izdan 1978. godine.

Robert Watson, poznatiji pod imenom Bobby Watson, američki je jazz saksofonist i kompozitor koji iza sebe kroz različite projekte ima preko 20 albuma.

Moderna produkcija, sjajan vokal i neizbježna jazz dionica recept su za hit koji će još neko vrijeme izazivati osmijehe na klupskim podijima.

Piše: Egzotika DJs

Egzotika DJs: Male tajne velikih sample-ova Vol. 1