Baner

Bug Future Show 2020 u Zagrebu - The Art of Science

Četvrtak, 23 Siječanj 2020

Sedmi po redu Bug Future Show održat će se 6. veljače u zagrebačkom Studentskom centru, uz moto "The Art of Science". Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, ali iskuljučivo uz pozivnicu...


Predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj će put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje su razvijene u suradnji sa znanstvenicima i umjetnicima, kao i znanstvena i umjetnička dostignuća koja su razvijena kroz tehnologiju.Na Bug Future Showu njegujemo kulturu tolerancije različitosti, prijateljstva i uživanja u strasti prema tehnologiji, pa u tom duhu pripremamo priredbu koja će posjetiteljima pružiti dosad nedoživljeno iskustvo.

Ove godine će, uz brojne panel-rasprave, predavanja, intervjue i ostale točke programa na BFS-u nastupiti i četiri keynote govornika iz različitih grana znanosti. Moći ćemo tako uživati u predavanjima data scientista i problem solvera doc. dr. sc. Roberta Kopala, zatim mag. phys. Dunje Mazzocco Drvar, potom Bugovog dugogodišnjeg suradnika i autora dr. med. Igora Berecki - Doca te astrofizičara doc. dr. sc. Daria Hrupeca.Kroz panel-rasprave Bug Future Showa 2020 upoznat ćemo se s budućnošću novca i plaćanja nakon fintech i kripto ere, legende hrvatskog IT-ja zavirit će u kristalnu kuglu i predviđati našu budućnost, saznat ćemo kako svoja djela kreiraju digitalni umjetnici, a dakako - kao i svake godine - pronaći ćemo nove učitelje-heroje koji tehnologijom prkose susavu i našoj djeci omogućuju netipično, ali fenomenealno obrazovanje te ćemo od aktualnih pobjednika Idea Knockouta doznati kako su se proveli u Las Vegasu, na CES-u 2020.

Detaljan program bit će objavljen sedam dana prije događaja ovdje.

Bug Future Show 2020 u Zagrebu - The Art of Science