Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dj Jock napravio glazbu za nagrađivani film -Da li ste vidjeli ovu ženu?-

Nedjelja, 15 Siječanj 2023

Nakon festivalske turneje, srpsko-hrvatski dugometražni film čiju glazbu potpisuje nagrađivani splitski DJ Jock spreman je za kino projekcije duž regije

Da li ste videli ovu ženu?” svoju premijeru je doživio na 79. Venecijanskom filmskom festivalu gdje se našao u kategoriji najboljih debitantskih filmova iz cijelog svijeta.Film je zatim obišao oko 20 festivala, osvojio nekoliko nagrada i godinu zaključio Grand Prixom na Festivalu autorskog filma u Beogradu. Dojmove s premijere filma u Veneciji još na jesen, otkrio nam je DJ Jock.

https://www.instagram.com/p/CiQKiiVsgKB/
 

Film je nastao pod redateljskim palicama Dušana Zorića i Matije Gluševića, u produkciji Non-Aligned Films i koprodukciji hrvatskih Dinaridi Filma te Radio-televizije Srbije i Fakulteta dramskih umetnosti. Dok glazbu u dugometražnom filmu komponira DJ Jock.

https://www.instagram.com/p/Cmv7CMwI0t7/

Glavnu ulogu u filmu tumači Ksenija Marinković, a u ostalim ulogama nastupaju poznati regionalni glumci kao Isidora Simijonović, Boris Isaković, Vlasta Velisavljević, Goran Bogdan, Jasna Đuričić, Olga Odanović i drugi. “Da li ste videli ovu ženu?” nadrealistična je psihodrama koja kroz tri priče progovara o identitetu i transformaciji sredovječne žene.

Film je započeo kino distribuciju diljem Srbije, dok će u Hrvatskoj u kina stići tijekom proljeća ove godine.

Have You Seen This Woman? | 2022 | Official Trailer from Non-Aligned Films on Vimeo.