Baner
Možeš li biti high bez uzimanja trave, kokaina ili MDMA?

Možeš li biti high bez uzimanja trave, kokaina ili MDMA?

Petak, 24 Travanj 2015

Tko bi rekao?! Čini se da ipak možeš i to na najneobičniji način koji možeš zamisliti... hipnozom.

 
Supstance koje klasificiramo kao droge, kao psihoaktivne pomagače koji mijenjau raspoloženja, stanja svijesti i doživljaj onoga oko nas čineći nas sklonijima tome da se otvorimo, da doživimo trenutak, osjetimo emociju ili osjet jače, sve djeluju na principu toga da te dovedu u stanje koje bi tehnički mogao osjetiti i bez njih jer manipuliraju kemikalije u mozgu.

 
 
Kako je nagrađivani hipnoterapeut uključen u ovaj eksperiment, Hank Stone, napomenuo, sva hipnoza je ništa drugo do do samohipnoza, i imamo mogućnost doprijeti do ovih stanja i bez pomoći stranih supstanci. 
 
I? Kako je tekao eksperiment? Ekipa MixMaga je iz znatiželje okupila dvadeset dobrovoljaca koji su pristali staviti se u ruke gospodina Stonea i prepustiti mu svoj nesvijesni um. On ih je odlučio svojim vještinama dovesti u stanja kakva bi mogli osjetiti kao posljedicu konzumiranja marihuane, kokaina i MDMA-a. Stone je bio poprilično uvjeren da će svoje nove pokusne kuniće uspjeti uvjeriti da su high i priuštiti im iskustvo blisko stvarnom osjećaju. Je li uspio pogledajte u videu.