Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Možeš li biti high bez uzimanja trave, kokaina ili MDMA?

Petak, 24 Travanj 2015

Tko bi rekao?! Čini se da ipak možeš i to na najneobičniji način koji možeš zamisliti... hipnozom

 
Supstance koje klasificiramo kao droge, kao psihoaktivne pomagače koji mijenjau raspoloženja, stanja svijesti i doživljaj onoga oko nas čineći nas sklonijima tome da se otvorimo, da doživimo trenutak, osjetimo emociju ili osjet jače, sve djeluju na principu toga da te dovedu u stanje koje bi tehnički mogao osjetiti i bez njih jer manipuliraju kemikalije u mozgu.


Billion Photos/Shutterstock.com
 
Kako je nagrađivani hipnoterapeut uključen u ovaj eksperiment, Hank Stone, napomenuo, sva hipnoza je ništa drugo do do samohipnoza, i imamo mogućnost doprijeti do ovih stanja i bez pomoći stranih supstanci. 
 
I? Kako je tekao eksperiment? Ekipa MixMaga je iz znatiželje okupila dvadeset dobrovoljaca koji su pristali staviti se u ruke gospodina Stonea i prepustiti mu svoj nesvijesni um. On ih je odlučio svojim vještinama dovesti u stanja kakva bi mogli osjetiti kao posljedicu konzumiranja marihuane, kokaina i MDMA-a. Stone je bio poprilično uvjeren da će svoje nove pokusne kuniće uspjeti uvjeriti da su high i priuštiti im iskustvo blisko stvarnom osjećaju. Je li uspio pogledajte u videu.