Baner

Naklada Ljevak Giveaway

Utorak, 06 Svibanj 2014

Ovotjedni prvi GIVEAWAY Vam nudi da osvojite aktualne knjige Naklade Ljevak i biblioteke POP: "Energetski bljesak - putovanje kroz rave glazu i dance kulturu" i "Amy, Amy, Amy - priču o Amy Winehouse".


Naklada Ljevak jedan je od vodećih hrvatskih izdavača s tradicijom dužom od pola stoljeća. U novome tisućljeću ostaje vjerna interesima nacionalne kulture i nastavlja sa svojim već renomiranim bibliotekama, Povijest umjetnosti, Vrhovi svjetske književnosti, Religija i mistika, Kultura i civilizacija, ali uvodi i nove:Biblioteka CICERO (domaća i strana lijepa književnost),
Biblioteka BOOKMARKER (interdisciplinarna biblioteka za urbane čitatelje),
Biblioteka POP (biografije stranih i domaćih glazbenih zvijezda i knjiga koje prate POP kulturu),
Biblioteka 180 STUPNJEVA (popularna psihologija i pruručnici),
Biblioteka GRAHAM GREENE (svjetski bestseleri),
Biblioteka NAR (duhovna i self-help literatura) i mnoge druge.Naklada Ljevak koja se nalazi u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića nam je poklonila 3 knjige biblioteke POP (biografije stranih i domaćih glazbenih zvijezda i knjiga koje prate POP kulturu), koje mi darujemo najsretnijim čitateljima KS u sklopu našeg novog koncepta Klubska Scena Giveaway koji će se redovito održavati jednom tjedno.

Poklanjamo 2 knjige Energetskog bljeska od Simona Reynoldsa (putovanje kroz rave glazbu i dance kulturu), te 1 knjigu Amy, Amy, Amy – priča o Amy Winehouse koju potpisuje Nick Johnstone.Knjige će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovori na nagradno pitanje:

Kako se zove Hrvatski izdavač s tradicijom dužom od pola stoljeća koji Vam poklanja knjige Energetski bljesak i Amy, Amy, Amy?

Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. U slučaju više točnih odgovora, nagradu će osvojiti točni odgovori s najviše lajkova. Uz odgovor dodajte i knjigu koju biste željeli osvojiti. Pobjednike ćemo proglasiti u petak, 9. svibnja 2014. godine u 17 sati.

Naklada Ljevak Giveaway