Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Partijate li barem dvaput mjesečno, dulje ćete živjeti!

Srijeda, 28 Ožujak 2018

I dok svijet brainstorma na koji način produljiti životni vijek čovječanstva, ona jednostavna metoda kaže, partijaj i živi dulje.

Znanstvenik Patrick Fagan provodio je studiju 02 kojom je došao do posve zanimljivog zaključka, glazba je ključ duljeg života!Ne kažu stihovi jedne popularne House trake "music is the answer" to bez razloga. Kako se saznaje iz Faganove studije, proživljavate li glazbu uživo, bilo partijem ili koncertom, barem jednom u dva tjedna, vaš životni vijek mogao bi se produtilji i do devet godina. Zašto baš za toliko leži u odgovoru kako je čar u moći pozitivnog utjecaja na dobrobit.Zajedno sa svojom grupom znanstvenika Fagan je na sudionicima istraživanja ustvrdio da su njihovi osjećaji, samopouzdanje, bliskost sa drugim ljudima dramatično porasli tijekom odlaska u noćni život.

Čisto radi primjera, dobrobit se u trenutku uživanja u najdražoj glazbi u omiljenom klubu na licu mjesta povećava za 21 posto i to u samo 20 minuta trajanja. Sa druge pak strane, kada je u pitanju yoga iznosi samo 10 posto, dok šetnja s psom povećava za 7 posto.

Dakle, svi oni, a sigurno vas ima hrpetina, koji posjećujete partije i koncerte dvaput mjesečno ili više, osjećaju zadovoljstvo, produktivnost i samopoštovanje na najvišoj razini, 10/10. Redovito doživljavanje žive glazbe ključ je stalnog poboljšanja dobrobiti.Ne morate više razmišljati što smije, a što ne smijete konzumirati, bilo hrana ili cuga, kako bi vam skratili životni vijek, rezervirajte si party već za ovaj vikend i krenite u akciji produljivanja vlastitog života! Wohoo :).

Cijelu studiju proučite OVDJE.