Baner

Preporuka: Ame - izložba i Imogen Recordings tulum u Galeriji Cvajner

Petak, 29 Studeni 2019

U subotu se otvaraju Ame vrata, a i opet vaša čula jer je Galerija Cvajner u Puli za prvi ovosezonski gathering stvarno skupila odlične aktere domaćeg glazbenog i vizualnog izričaja.


Najizloženije kutke Galerije će krasiti osebujni radovi umjetnice Ive Fonović, a za onaj plesni dio pozvani su velikani hrvatske scene Imogen Recordings, odnosno njihovi osnivači Ilija Rudman i Antonio Zuza.Dečki su nedavno proslavili pet godina uspješne izdavačke karijere te će Galerija zavibrirati u njihovoj disco i house frekvenciji.  Večer će otvoriti i zagrijati Marin, rado viđen Ame veteran. Više o umjetnici Ivi i glazbenim gostima na FB eventu.IVA FONOVIĆ
Rođena je u Požegi 1981. godine. Na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2010. godine stječa MA iz kiparstva u klasi prof. Mire Vuce. Iste godine dolazi u Pulu i zapošljava se u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajnu kojoj predaje stručne predmete. Izlagala je na samostalnim i skupnim izložbama: u Galeriji Studentskog doma u Puli, Galeriji Luka i HDLU Istre u Puli, Studiju MSUI/MACI na Verudeli u Puli, Muzeju Lapidarium u Novigradu, Multimedijalnom centru u Rovinju, Langefeldu u Kunstraum - Kulturzentrumu u Njemačkoj, Galeriji Ciraki u Požegi, u HDLU Zagreb, Galeriji Likum u Zagrebu, Muzeju suvremene umjetnosti u Rijeci, Galeriji ULUPUH-a Zagrebu, Galeriji likovnih umjetnina u Osijeku… Članica je HDLU-a Istre i Udruge Krater u Puli. Svojem radu pristupa studiozno, istražujući mogućnosti novih materijala i tehnika.

Preporuka: Ame - izložba i Imogen Recordings tulum u Galeriji Cvajner