Baner

Zaštita, hidratacija i oporavak na partyu uz Rave Doctor HydroRX

Četvrtak, 12 Prosinac 2019

HydroRX je prah koji sadrži elektrolite, a dodavanjem u vodu dobije se tekućina protiv dehidracije i toplotnog udara (pregrijavanje).


Razvila ga je ekipa znanstvenika i doktora pod imenom Rave Doctor i testiran je kod partijanera diljem svijeta.HydroRx nudi bržu rehidraciju od standardnih sportskih pića i koristi vašem tijelu tijekom intenzivnih vježbi kao što su ples ili pomaže oporavku nakon plesa. Svaki je sastojak posebno odabran za detoksikaciju krvi, jačanje imunološkog sustava i dobar oporavak.HydroRX sadrži snažnu mješavinu 16 osnovnih vitamina i minerala, poput vitamina C, kalija, magnezija, kalcija, B3, B6 i B12. Sadrži i himalajsku morsku sol za dodatno pojačanje elektrolita i teži samo 15 kalorija. Nema umjetnih zaslađivača, a pogodan je za vegane."Željeli smo umanjiti glavni razlog zdravstvenih problema na festivalima - dehidraciju", kaže Scott Bartnick, suosnivač RaveDoctor.com-a.

Rave Doctor je nastao nakon što su se dva prijatelja i osnivača zbližila na festivalu u ljeto 2016. Željeli su približiti strast prema plesnoj glazbenoj sceni i svoje iskustvo u medicinskom i inženjerskom području. Više o HydroRX-u ovdje.

Zaštita, hidratacija i oporavak na partyu uz Rave Doctor HydroRX