Skip to main content
  • 24.06.2017.

Amelie Lens – techno Belgijanka za LABO 2017!.

Da si galeb letio bi ponad Omiša ponosan da jedan kamp nosi tvoje ime i još ponosniji da on, od 8. do 11. srpnja, postaje lokacija sjajnog Labyrinth Opena Croatia od milja i za prijatelje nazvanog LABO 2017.


Labirinti su možda konstrukcije ljudskog kao vizualne preslike emocionalnog. Koliko god kompleksni bili uvijek postoji izlaz ne prestaneš li se kretati. Slijepe ulice mnogo su manje vizualno nedostatne samim time da postaju pouke, a tko ti ima pravo reći da nije u redu ponekad dobrovoljno biti izgubljen. Na jadranskoj omiškoj obali ćeš se tako izgubiti uz sjajna globalna imena elektronike, a s nama je ujedno kao metronom s pulta i Amelie Lens.

Iskra je kresnula izdavanjem "Exhale " EP-a na talijanskom Lyase Recordingsu i kako objekti u pokretu takvima imaju tendenciju i ostati Amelie se nastavila kretati i zaslužuje podršku techno elite kao što su Pan-Pot, koji je poziva da se prirdruži Second State labelu, dok je simultano hvataš i s Exhale večerima kao standardni dio postava u belgijskom Labyrinth klubu, čiji festivalski izdanak ove godine sjeda u Omiš.

U godinu dana ova belgijska 27-godišnja dama uspela se od naljepnice lokalne umjetnice na Extrema Outdooru sve do žene koja stoji nad svjetskim podijima, ne zamara se životom zvijezde već ostaje ista djevojka koja voli dati najbolje od sebe u svakoj prilici. Redovno dijeli pult s velikima i jednako lako na Exhale večeri uvodi i nove talente kako bi im pružila platformu da se njihova glazba čuje. Za Deep House Amsterdam napomenula je kako jedva čeka biti domaćin pozornice na Labyrinth Openu i kako je  već svirala u Zagrebu nedavno i ljude smatra otvorenima i stvarnim ljubiteljima glazbe. Kao dugogodišnji san stoji već odavno ljetovanje u Hrvatskoj pa bi mogla orbitirati obalom nekoliko dana prije no što LABO pusti struju kroz kablove.
{youtube}nBmyHvOGHa4{/youtube}

Ljetni raspored uključuje još nastupe na festivalima kao to su Awakenings, Pukkelpop, Tomorrowland, B My Lake, DGTL Barcelona, The Ark Cruise, Dour Festival kao i posjete europskim klubovima i azijsko-australsku turneju na kraju godine. Uz riječi "Svijet je tako velik, i moji snovi su također!" pozivamo vas u Omiš, a po svoje karte suvereno navrati na Entrio ili pak službene stranice festivala ovdje. Dobro nam došao i upamti – samo pleši, pleši, pleši, nikada više nećeš biti tako mlad kao ovoga ljeta.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk