Skip to main content
  • 9.05.2017.

Benny Benassi ekskluzivno u emisiji “Dobro došli u klub”

Najdugovječnija radijska emisija elektroničke glazbe u hrvatskom eteru, emisija “Dobro došli u klub” (Welcome To The Club), ove srijede od 23 sata, na Drugom programu Hrvatskog radija ugošćuje talijansku mega zvijezdu, Bennya Bennasija.

Piše: 


U proteklih devet mjeseci DJ Max, autor i urednik emisije, ugostio je brojne internacionalne zvjezde, kao što su StoneBridge, Dave Pearce, Joachim Garraud, Felix, EDX, da spomenemo samo neke. Ovaj niz ekskluzivnih intervjua sa svjetskim zvjezdama elektroničke/Dance scene nastavlja se ove srijede s Bennyem Benassijem, talijanskim legendarnim DJ-em i producentom, koji iza sebe ima 6 albuma i nebrojeno nastupa na gotovo svim važnim svjetskim festivalima. Benny Benassi otkriva kako je nastao njegov mega hit “Satisfaction”, daje osvrt na današnju klupsku scenu i savjetuje mlade DJ-e.

Emisija “Dobro došli u klub” (Welcome To the Club) prvi je puta emitirana na Drugom programu Hrvatskog radija 1996. godine i s vremenom je dobila klultni status. U studenom 2016. godine DJ Max dobio je za ovu radijsku emisiju nagradu Ambasador u kategoriji “Najbolja radijska emisija”. Ove srijede bit će emitirana 915. epizoda.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop