Baner

Crvene kutije proizašle iz DIY kulture iz kojih se odašilju pozitivne dub vibracije

Nedjelja, 22 Travanj 2018

Dub recept za novi Seasplash stiže iz Udina kroz sound system Warrior Charge-a.

U moru odličnih izvođača koji dolaze na ovogodišnji Seasplash festival, zapeo nam je Warrior Charge. Pa tako pohitasmo do Italije gdje nas vlak ostavlja pred ulazi u Udine. Tada 2006. godine završava se konstrukcija Warrior Charge sound systema.

Ovaj projekt nastaje iz DIY kulture, do-it-yourself. Korijeni im sežu iz punk glazbe, a danas se smatraju se pionirima sound systema, a ovi dub buntovnici baziraju se na strasti.Već svima dobro prepoznatljive crvene kutije iz kojih gromoglasno trešti dub imaju samo jedan cilj. To je širenje pozitivne i buntovne poruke. Cijela ideja ovog sound systema je svijet učiniti boljim mjestom. A glazba je upravo odlično rješenje za to.

Uz suradnje sa drugim zvukovima, drugih glazbenika njihove misije dolaze do svog cilja. Od alternativnih mjesta, do klubova i velikih festivala, Warrior Charger-eri šire svoje vibracije.

Dvanaest godina je prošlo, a njihov cilj i dalje je isti. Diljenje pozornica sa najcjenjenijim i najaktivnijim imenima u svijetu dub glazbe te razbijanje barijera s onima koji dijele isti vibe slobode i bassa.Karata za Seasplash festival ima, a Ranograbilice mogu biti vaše ako pratite link OVDJE.

>Seasplash Festival virtualno<
[FB]
[WEB]
[YT]

Crvene kutije proizašle iz DIY kulture iz kojih se odašilju pozitivne dub vibracije