Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

DJ Contest za nastup u emisiji Jezgra na Radiu Split

Srijeda, 02 Lipanj 2021

Klubska scena i Radio Split pozivaju sve DJe iz Hrvatske koji su zainteresirani promovirati svoj rad da pažljivo pročitaju uvjete ovog "DJ Contesta".

Jezgra DJ Contest se organizira s ciljem promocije hrvatskih DJa u eteru Radia Split putem specijalizirane emisije elektroničke glazbe "Jezgra" koja se emitira svakog petka u 23h. Imate priliku da se Vaš mix zavrti u emisiji, da se predstavite publici u radijskom eteru i kroz podcast na našem portalu.Pravila Jezgra DJ Contesta:


1. Snimi svoj mix u trajanju do 60 min i pošalji nam link (Soundcloud ili Mixcloud) na kojem se može preslušati (u obzir dolaze svi oblici elektroničke glazbe / može se poslati već snimljeni mix)

2. Pošalji svoje umjetničko ime, par rečenica o sebi i svom radu, te dvije fotografije

3. Rok za prijavu je 7. lipnja do 23.59h

4. Prijavu šaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScriptSvi miksevi koji budu poslani sukladno pravilima bit će preslušani od strane redakcije našeg portala, a oni koji nas impresioniraju ulaze u drugi krug koji starta 10. lipnja gdje ćemo ih objaviti u sklopu našeg članka.

Publika i žiri će potom imati priliku poslušati sve mikseve u drugom krugu i glasati za najbolje od njih. O pobjedniku odlučuju, 50% glasovi publike / 50% glasovi žiria (žiri čini redakcija portala Klubska scena)Glasanje završava 15.06. u 23.59h

Ukupno 5 DJa
čiji miksevi budu zadovoljili kriterije publike i žiria bit će objavljeni kao pobjednici DJ Contesta 16. lipnja na našem portalu, a imat će priliku predstaviti se na Radiu Split svakog petka od 25. lipnja do 23. srpnja, te potom i na Klubskoj sceni.
 

DJ Contest za nastup u emisiji Jezgra na Radiu Split