Skip to main content
  • 10.11.2017.

DJ Max u Amsterdamu pokrenuo novu radijsku emisiju – DJ Max In The Mix

DJ Max, prošlogodišnji dobitnik nagrade Ambasador za "Najbolju radijsku emisiju" sa Welcome To The Club koja će za godinu dana stići do četveroznamenkaste brojke, u Amsterdamu je pokrenuo novu radijsku emisiju, DJ Max In The Mix.

Piše: 

Autor je najdugovječnije emisije plesne glazbe u Hrvatskoj, a i na svjetskoj razini rijetki mu mogu stati uz bok. Welcome To The Club započela je sa emitiranjem 1996. na drugom programu hrvatskog radija, a 20 godina poslije stigla mu je i nagrada za nju, u dodjeli Ambasadora. DJ i producent nedavno je posjetio Amsterdam Dance Event koji mu se i više nego isplatio jer je sklopio ugovor za radijskom postajom EJR Radio koja je u svijetu glazbenog radija u samom vrhu. Tamo gdje svoje emisije vrte Todd Terry, Nora En Pure te Don Diablo, sada u svome timu ima i legendu hrvatske scene. Amsterdamska postaja EJR Radio, također nagrađuje slušatelje diljem svijeta svakog vikenda sa renomiranim brendovima radijskih emisija poput Defected, Glitterbox te Fierce Angel.

Čini se kako se sve to spontano dogodilo, pa DJ Max kaže: “Nakon Amsterdam Dance Eventa, sve se odvilo prilično brzo. Jedan ležeran sastanak u Amsterdamu, za vrijeme ADE-a, s temom koja nije bila vezana uz radio i nekolko dana kasnije stigla je ponuda za tjednu radijsku emisiju.”.

Njegova emisija Welcome To The Club (Dobrodošli u klub) vodi se isključivo na hrvatskom jeziku, no u zadnje vrijeme i slušateljima u drugim zemljama postala je privlačna, te je natjerala Maxa na ideju kako bi sa engleskom verzijom privukao još i brojniju publiku:  “To je plod mojeg dugogodišnjeg rada i iskustva u stvaranju radijskih emisija. Već dulje vrijeme razmišljam o novoj emisiji i izgleda da je sve sazrijelo za ovaj iskorak na svjetsko tržište."

Srijeda je dan kada se možete upustiti u klupsko ozračenje njegove emisije na linku, gdje ujedno možete preslušati i epizode koje ste do danas propustili.

[FB]

[TW]
[WEB]

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk