Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

DJ natječaj: Želiš nastupiti u dubrovačkom Revelinu ovo ljeto?

Subota, 20 Svibanj 2017

Culture Club Revelin, u suradnji sa Klubskom scenom, predstavlja DU-EL-Fest (Dubrovnik Electronic Festival) DJ natjecanje.


Perspektivan ste DJ i živite na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije ili Crne Gore?!

Želite li nastupati na pozornici koja je ugostila imena kao što su Carl Cox, Dixon, Paul Van Dyk, Fatboy Slim, Martin Solveig, Mark Knight, R3hab, Axwell, Fedde Le Grand, Claptone i mnoga druga imena?!

Ovdje je prilika za Vas!Culture Club Revelin, jedan od vodećih klubova na sceni koji je već 3. godinu za redom na DJ Mag-ovoj listi top 100 najboljih klubova svijeta, i to na 49. mjestu u 2017. godini, smješten u jednom od najljepših i najpoželjinih svjetskih destinacija - Dubrovniku, daje Vam mogućnost da nastupate 19.07.2017. na DU-EL-Festivalu (Dubrovnik Electronic Festival) zajedno sa Ferreck Dawnom.ŠTO TRAŽIMO?
Od Vas tražimo da prezentirate svoje umijeće miksanja, tehničku spremnost, interesantan glazbeni izbor, set/podcast koji bi prema Vašem izboru bio najbliži glazbenom stilu line up-a DU-EL-Festa. Tražimo DJ-a u glazbenom žanru HOUSE & TECH HOUSE.KOJI SU BITNI DATUMI NATJECANJA?

Kandidati trebaju snimiti mix na svom Mixcloud kanalu, te link prema dolje navednim pravilima poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Natjecanje počinje 20.05.2017. i traje do 23.06.2017.

Finalisti će biti proglašeni 24.06.2017.

Žiri će izabrati od top 30% prijava sa najviše glasova/lajkova (1 glas = 1 lajk) njih 5 kao finaliste koji prolaze u drugi krug koji počinje 25.06.2017.

U drugom krugu finalisti će trebati podnijeti još jedan podcast/set/live act kako bi uvjerili žiri o njihovoj dobroj odluci izbora te glasanje neće biti potrebno kao u prvom krugu.

Pobjednik/ca će biti odabran/a s obzirom na obje podnesene prijavnice te proglašen/a 03.07.2017.KOJA SU PRAVILA?
>Dubstep, big room i EDM setovi-žanrovi NEĆE biti uzeti u obzir.
>Prijavljeni rad treba biti između 60-70 minuta.
>Također, treba sadržavati kratku biografiju o izvođaču, državu iz koje izvođač dolazi te neke dodatne informacije koje smatrate da bi nam bile zanimljive.

U natjecanju mogu sudjelovati samo izvođači sa prebivalištem u ranije navedenim državama.ŽIRI:
•    Ferreck Dawn
•    tim Klubske Scene
•    DANCElectric tim
•    Culture Club Revelin menadžment

PRIJAVA
Kandidati trebaju snimiti mix na svom Mixcloud kanalu, te link poslati e-mailom prema dolje navedenim pravilima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

IMENUJTE SVOJU PRIJAVU SA:
‘Culture Club Revelin DU-EL-Fest 2017’

TAGIRAJTE PRIJAVE SA:
‘Culture Club Revelin’ i‘dj. contest’

KORISTITE PRILOŽENI ARTWORK KAO COVER ZA VAŠU PRIJAVNICU.I KONAČNO, ŠTO POBJEDNIK/CA DOBIVA?
Pobjednik će dobiti plaćene troškove (troškove prijevoza, smještaj u minimalno 4* hotelu) i nastup na DU-EL-Festu (Dubrovnik Electronic Festival) gdje će imati priliku nastupiti nakon headliner-a večeri, Ferreck Dawn-a na dan 19.07.2017.