Baner

Novi val KS - Nastupi i besplatna promocija mladih DJ-a

Srijeda, 28 Ožujak 2018

Oduševljeni rezultatima projekta KS Promo gdje su se promovirali mladi i neafirmirani DJ-i, glazbenici i oni projekti kojima je trebao vjetar u leđa, nastaje Novi val.


Tu smo zbog vas i nadasve plemenite misije promoviranja onoga što nas sve spaja; radi uključivanja novi mladih ljudi u elektroničku glazbu. Misija je proširiti naše i vaše znanje o novitetima na sceni, DJ-ima, producentima, live actovima, etiketama, kolektivima, promotorima tj. vrijednim ljudima i teamovima koji nemaju još sredstava i mogućnosti kako bi uposlili svekoliku promo mašineriju.Nije važno jeste li band, producent, DJ, live act, osnivač nove mlade klice labela...

Sve vas s jednakim žarom pozivamo da nam se javite bez ustručavanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (s naznakom Novi val + vaše umjetničko ime ili ime organizacije) uz više informacija o sebi i svom radu, fotografijama i linkovima.

Prilikom prijave navesti obavezno umjetničko ime, dob, vrstu elektroničke glazbe, grad, iskustvo. Svi prijavljeni moraju biti iz Hrvatske.Na ovaj poziv mogu nam se javiti i mladi DJ-i koji nemaju gdje nastupati ili nastupaju vrlo rijetko.

Preko projekta Novi val od nas ćete dobiti slijedeće:
- besplatnu promociju putem portala i Facebooka KS
- mogućnost predstavljanja kroz novi podcast serijal
- mogućnost nastupa kroz različite platforme, programe i projekte u organizaciji KS i partneraPokretanjem projekata Takeover, Ambasador i Jezgra koji su nastali prethodnih godina otvaraju se brojne mogućnosti nastupa mladih, neafirmiranih izvođača u različitim programima nas i naših partnera, a sve što fali našoj sceni je da se otvore vrata novim naraštajima DJ-a i producenata.

Čak i ako se ne osjećaš kao da je poziv usmjeren tebi, znaš li nekoga tko traži svoju šansu u zapletenoj mreži elektronike slobodno ga trkni laktom u rebra da nam se javi. Ostali vi nama divni i rasplesani!

Novi val KS - Nastupi i besplatna promocija mladih DJ-a