Skip to main content
  • 2.02.2017.

Opako dobar WICKD dvojac iz Bjelovara

Zao, više zao, WICKD. Pod aliasom potonjeg žive dva Bjelovarčana kao DJ/produkcijske zvijezde današnjih redaka na platformi.

 
Platforme su povišena, mjesta, vidikovci s kojih dobivaš veći hvat na stvarnost promatranog, a ujedno i nova rubrika KS ekipe koja će se posvetiti projektima, promotorima, inicijativama, kolektivima, klubovima i pojedincima koji grabe scenu za šiju i tjeraju je dalje.

 
Šija se danas trese uz dvoje mladih ljudi koji su aktivni u elektroničkom već osam godina, ali zadnje dvije zime zimuju u mračnom  sexy WICKD haustoru. Čak i ako na momke još nisi uštimao uho, oni nisu stranci europskim izdavačkim kućama kao što su Flashover Recordings, PM Recordings, Plasmapool Records, Exklusive Records… Kao najzapaženija izdanje i soničnu tvorevinu na koju su najponosniji voljeli bi istaknuti "Got Love" izdan na Flashover Recordingsu uvriježenog meštra elektronike Ferryja Corstena, a glavom u znak odobravanja odmah klimaju i Oliver Heldens, Don Diablo, Blasterjaxx , Moguai, Ferry Corsten, Bassjackers, Swanky Tunes, Thomas Gold, Michael Woods…

 
Inspiracije su mjesta na kojima žive još nerealizirani potencijali i mentalno-emocionalna gimnastika još nestvorenog, a WICKD kao trenutno najzaglavljeniju ekipu u playeru navodi KSMHR-a, Maartena Vorwerka i Don Diabla, kao i domaće face TWIIG-a, Matrode i Radiologyja.
 
Gdje si hvatao ovaj inspirirani dualizam pitaš? Svuda i posvuda, ali najočitije je oko moglo kliznuti na njihov rad u zagrebačkom Aquariusu i iza rešetaka bjelovarskog Alcatraza, dok 2017. bridi planovima koje se kuju u kantama pregovora s moćnim izdavačkim kućama, a u planu je i prvo vokalno ostvarenje "Colide" nastalo u suradnji s Šveđankom zavidnih glasnica Mariom Lennefors, nakon čega će grlo strujnim krugovima posuditi i australski vokalist William Yang kojeg možete čuti i u remixu pjesme "Paris".

 
Pa beat Bjelovarčane slobodno istraži uhom stiskanjem play streličnosti niže ili ih pak profi ustalkaj na nekome od službenih linkova. Nove i zanimljive stvari su posvuda znaš li gdje da tražiš, pa stoga nema na čemu (namiganac). 
{youtube}Y72SWxr92NE{/youtube}

 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop