Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Popis DJ setova u Jezgri na Rock&off internet radiu

Utorak, 27 Travanj 2021

Naša radijska emisija Jezgra koja će uskoro slaviti dvije godine emitiranja na HR Radiu Split, od prošle godine vrti se i kao podcast u sklopu Rock&off radia i istoimene nezavisne novinarske nagrade za urbanu glazbu.


Cilj jednog i drugog projekta je proširiti svijest o elektroničkoj glazbi i prezentirati naše DJe i producente nekom većem auditoriju.Svakog utorka od 17h na ovom linku možete slušati zanimljive mikseve domaćih DJa u odabiru Klubske scene odnosno Jezgre. Plan emitiranja Jezgre na Rock&Off radiu u narednim tjednima:

27.04. Alen Merdan

04.05. Pero-Fullhouse

11.05. Cortex Thrill

18.05. Drumelody

25.05. Danny Black

01.06. Sub Effect

Što je u biti Rock&Off?

Rock&Off je online radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama, emitira isključivo domaću rock&off glazbu koju nemate često priliku čuti na hrvatskim mainstream radijskim postajama. Pokrenut je prije godinu dana kao jedan od Off projekata u sklopu Nagrade Rock&Off koja se ove godine održala po drugi put.Zamišljen kao platforma za popularizaciju rock&off hrvatske glazbe, Rock&Off radio svakodnevno emitira pjesme glazbenika i bendova koji su predloženi u prvim krugovima nominacija za Nagradu Rock&Off i iz rubrike Special mention.

Popis DJ setova u Jezgri na Rock&off internet radiu