Pridružite se pokretu vraćanja egzotike u klub

Četvrtak, 30 Siječanj 2020

Egzotični dvojac (Denis Štefanić i Marko Kalauz) unazad par godina šire egzotične zvukove na različitim dnevnim, klupskim i festivalskim događajima.


U njihovim stilski neopterećenim setovima možete uživati u disco, funk i jazz derivacijama sa svih strana svijeta, te klasičnom house zvuku kojeg redovito začine dubokim i sirovim ritmovima. Pridružite se pokretu vraćanja egzotike u klub.Kako je nastala Egzotika?

S obzirom da u Zagrebu prije tri godine nije bilo puno mjesta i prilika čuti japanski disco, ex-yu disco, brazil boogie, afrobeat, klasični i afro house odlučili smo pokrenuti Egzotiku - kroz zajedničke DJ nastupe i organiziranje vlastitih partija ljudima približiti ovakvu vrstu glazbe. Samim time naši setovi prožeti su različitim žanrovima i često budu eklektični što je još jedna odlika Egzotike.
Gdje ste nastupali?

Više manje u svim klubovima u Zagrebu, a našao se tu i pokoji festival poput Velvet festivala i Slurp! festivala.Planovi

Plan je oduvijek bio pronaći adekvatni klub u gradu i jednom mjesečno organizirati događaje sa stranim i domaćim gostima. Problem je samo što Zagrebu nedostaje klubova koji zadovoljavaju neke minimalne tehničke/higijenske uvjete. Također, nastavljamo sa širenjem egzotičnih zvukova kroz naše DJ setove.
Utjecaji

Disco, funk, soul zvuk iz 70-ih i 80-ih i house iz 90-ih i ranih 2000-ih. Naravno, puštamo i novu glazbu koje danas ima napretek, ali nema nam draže nego otkriti starije glazbene dragulje.

Pridružite se pokretu vraćanja egzotike u klub