Skip to main content
  • 10.10.2017.

Prihvaćeni programi u natječaju – Zajedno za jaču scenu

Sa ciljem podržavanja lokalne elektroničke scene već drugu godinu zaredom organiziramo natječaj "Zajedno za jaču scenu" kako bi pomogli domaćim promotorima besplatnom promocijom njihovih evenata.

Piše: 


Prošle godine tako su u kroz ovaj natječaj besplatnu promociju na svim kanalima KS za svoje klupske večeri dobili Ground Zero, Sicko Disko, Udruga Infinitum i M`tlaren.

i ove godine nudimo besplatnu promociju onima kojima je to najpotrebnije – domaćim promotorima/kolektivima, jer smatramo da smo zajedno jači. Na natječaj koji je trajao 10 dana, sakupilo se preko 3000 klikova, a rezultat je i dalje jako mali broj prijava. No, ipak iz cijele priče uspjeli smo izvući 4 zanimljiva projekta kojima ćemo ove jeseni, zime i proljeća dati vjetar u leđa. Odabrani su tako Depo klub u Zagrebu koji se potpuno orjentirao na program s domaćim imenima, zatim ponovno Ground Zero kojeg vodi Fixsell iz Osijeka. Tu su još i istarski projekt Freakshow, te Techno Scream koji promovira tvrđi techno zvuk.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2