Baner

Regionalni Zoom: A Skitzo

Petak, 09 Listopad 2020

A Skitzo dolazi s neusporedivim, neidentificiranim stilom i mješavinom house glazbe.


Gledajući izvedbu A Skitza, njegova je strast zarazna i čini uzbudljivu i nezaboravnu predstavu. On je prije svega zaljubljenik u glazbu i iskreno obožavanje i uvažavanje nailazi na njegove kreativne setove.


Lingo Photographer

Strastveno miksa i stvara glazbu od 2000. godine, stječući znanje od oca skladatelja i brata, DJ Psychowsky. Tako se zaljubio u svijet glazbe. Prisjeća se svojih početaka sviranja i premotavanja audiokaseta, stvarajući zvuk koji je kasnije radikalno poboljšao svirajući ploče i glazbene instrumente.


Davne 2003. godine A Skitzo je bio domaćin emisije Truespin na lokalnoj radijskoj postaji eFM i od tada je nastavio s projektima poput Stylin 'Club Nights, Kontra Sessions, Sound Flaster. Nema sumnje da je ostavio ogroman utjecaj na lokalnu i regionalnu scenu. Svirao je na najpoznatijim festivalima, klubovima i događanjima, producirao brojne remikseve i ostvario brojne suradnje.Vlasnik je i osnivač Modular DJ škole u Sarajevu

Uživa u prenošenju svojih vještina, znanja i iskustava u glazbi i glazbenoj produkciji na nadolazeću generaciju DJ-a. Među mnogim radionicama, u Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji, A Skitzo je bio domaćin Master Classa zajedno s Joshom Winkom na Exit festivalu.Svirao je na: Exit, Sonar, HideOut i mnogim drugim festivalima ... Svirao je u Velikoj Britaniji, Brazilu, Španjolskoj, Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj i mnogim drugim zemljama. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A Skitzo (@askitzoaskitzo)

Regionalni Zoom: A Skitzo