Skip to main content
  • 3.07.2018.

Tko su rezidenti bolskog 585 kluba za ljeto 2018.?

Ponekad je ljeti toplije nego jučer i to već znaš, a kada postane prevruće za jučer je baš uvijek već kasno, ali u danas i sutra se slobodno zatekni na Bolu i sparkiraj 585 koraka od vrška Zlatnog Rata.

Piše: 

Ovdje među cvrčcima i istomišljenicama koji bježe pred zvučnik kao jedinog vladara kojeg priznaju, plešeš dane i noći uz najljetnji program 585 kluba koji se dakako osjeti slobodnim izučiti ovdje.

Sada kada sve znaš, kada si majstor i u kuži, kada ne trebaš Žuži da joj se tužiš, vrijeme je za odgovor na naslovno pitanje. Dakle tko su momci s rezidentskim uzdama u šakama?  To bi bili DJ Prince i kolega mu Terry Cray.

DJ Prince, bez srebrne žlice u ustima, sve svoje gradi kroz retro, funk, groove, house, rnb i mashup, a u osobnoj mu piše Eridan Pilat. Prinčevima u bajkama je dosadno no ovome nikada nije jer posljednjih 20 godina provodi dajući svoje dane elektronici. Nakon dugogodišnje rezidenciju u bolskom Auru, sada ljeta odljetuje formirajući zvuk 585 kluba, a zime voli u prekrasnoj ljepljivoj melasi zagrebačkog Katrana. Eridana ekipa obično prepoznaje po tajanstvenom šarmu i originalnom smislu za humor, svojstvenoj pojavi koja se ne brine previše oko samopromocije već je glazba na 1. mjestu, što naposljetku rezultira time da su mu fanovi sami načinili Instagram stranicu, maketu i banner i sada ga sa sobom vode svuda. To znači biti stvarno nečiji i oni stvarno tvoji.

Terry Cray za one koji ga osobno znaju  jest jedan Zvonimir. Gospodin Krajač novak je scene s velikim planovima. Ovaj 22 godišnji Zagrepčanin već ima 6 godina aktivnog staža na sceni, a inicijalno uveden kroz house i tech house zvuke, sada ga sve više golica i electro house i elementi EDM scene. Kao svoj najveći uspjeh do sada naveo bi "West House Reunion" u Zagrebu, gdje su svoje sipali između ostalih i David Morales, Yves Larock, Viktoria Metzker… Njegove setove karakterizira ona energija koju nosi mladost, žanrovski miješani koktel za savršenu klupsku vibru i fantastičan temelj za kustosa jednoga kluba koji će čitavo ljeto ispraćati zvijezde s neba zvijezdama za pultom.

Dođi, budi, pleši, vjeruj u borove, šumu, hlad, cvrčke, valove, nove ljubavi, stara prijateljstva, dobru glazbu, zore i slobodu. 9. srpnja bez suptilne sramežljivosti otvaranje sezone odmah uskače u žižu za jednu full contact završnicu – finale UMF-a na Ultra Beach partyju. Enjoy! Prince i Terry te čekaju.


 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2