Skip to main content
  • Sljeme Snow Impact

Confusion puštaju na Sljemenu!

Činovnička livada na Sljemenu 4. veljače ugostit će ridere iz zemlje i regije na najvećem snowboarding okupljanju nazvanom Sljeme Snow Impact, a nakon finala natjecanja zasvirat će CFSN DJ-i.

Piše: 

Naslovna foto

Sljeme Snow Impact

Već sama priprema za prvi sljemenski Burn Rail Session Contest krenut će uz glazbenu podlogu Illectricity Festival nucomera (D'Noizz, Moz, Pero Despero i Okor), za vrijeme kojeg će biti organizirana i besplatna škola snowboardinga za sve zainteresirane ljubitelje adrenalina, s  osiguranim vezovima, bucama, daskama i instruktorima. Cijeli će dan besplatni shuttle service prevoziti posjetitelje do mjesta događanja, na kojem će se u ranim večernjim satima moći pratiti i live streaming s jednog od najpoznatijih svjetskih snow contesta – Air&Style natjecanja koje će se paralelno događati u Innsbrucku.

Nakon kvalifikacijskih vožnji i velikog finala Sljeme Snow Impacta, zvijezde večeri postat će Confusionovci – itch, Funk Guru i phillipe, crew koji jamči rasplesan ostatak večeri. Kolektiv koji je poznat po sjajnim tulumima i festivalima u gradu svira sve do 22h, kada uz osiguran prijevoz tulumaši na otvorenom partijanje mogu nastaviti u nekom od zagrebačkih klubova.

Subota na Sljemenu uz besplatnu školu snowboardinga i ples na otvorenom uz CFSN DJs garanicija su buđenja iz klupskog zimskog sna. Želite li naučiti boardati ili podržati mlade CFSN snage pojavite se tamo već u podne, ili se pridružite naknadno u 18h u finalu Sljeme Snow Impacta i provjereno dobrom Confusion tulumu.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2