Baner

Uvjeti korištenja

Subota, 23 Rujan 2006

Klubska Scena sadržaje objavljuje u dobroj namjeri i nastoji provjeriti njihovu točnost.

Klubska Scena štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i obavezuje se da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani.

Sve sadržaje portala Klubska Scena koristite na vlastitu odgovornost i Klubska Scena se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Klubska Scena sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Ni jedan dio materijala sa naših stranica ne smije biti reproduciran, kopiran, produciran ili korišten u komercijalne svrhe bez pismene dozvole autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Klubskascena.com portala i podložno je tužbi.

U slučaju da Vam odobrimo korištenje slika, textova i drugih sadržaja s portala Klubskascena.com, potrebno je navesti izvor informacija – www.klubskascena.com

Portal zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.


Novi izmjene uvjeta korištenja stupile su na snagu 1. rujna 2006.g.