Skip to main content

Family Grooves dovodi Markusa Homma!

Kada naredna subota odere još jednom svoje subotnje trublje, kada još jednom sa sebe skineš maske i kada se kameleonski zidovi mimikrijom translatiraju na rumunjsko-njemački techno vrijeme je za prvi ovogodišnji Family Grooves party.

 
Groovy obitelj tako ovogodišnje live plesnjake započinje 11. veljače uz brata po beatu, Markusa Homma koji će fraternalnom techno, house i tech house žicom uletjeti na hrvatsku premijeru nastupa. Beatport i Myspace su još bile samo daleke mentalne sjemenke kada je elektronička buba ugrizla petnaestogodišnjaka koji je hodočastio u trgovinu ploča ne bi li njenog vlasnika vukao za rukav da mu kaže što je to jučer puštao u noći. S krvnom lozom u Rumunjskoj, današnji stanovnik Nuremberga, ujedno je bio i vlasnik prve trgovine ploča na rodnoj grudi, a u CV plesnog staža upisan mu je i profesionalni plesnjak latinoameričkih plesova koji posljedično povratnom spregom kinestetičkog oslobođenja daje svoje sonično obrazovanje razumijevanja ritma i pokreta.

 
U studiju ćeš ga zateći ponekad samoga kako časka s muzama, gradi stvari iz nule i od temelja, a tu i tamo to postane socijalni event suradnje s dragim mu prijateljem i suvlasnikom već spomenute trgovine, Mihaiom Popoviciuom. Redovno je pogonsko gorivo za Panorama Bar, Watergate i Tresor noći, dok ga na aerodromima već pozdravljaju kao svojega na proputovanjima u Zurich, Mexico, Bukurešt, Madrid, Tokyo, Hong Kong, a produkcijama podebljava diskografije labela poput 8bit, Saved, Diynamic, Highgrade, Bedrock, Cyclic, Noir …
 
 
Beat brat koji zagrijava intro večeri od 23 je Feta, a nakon Markusa outro preuzima domaćin i glava groovy obitelji, Silvio Hrabar koji te fura do zore u 6 ujutro. Karte pitaš? Skokneš u Kameleon svaki dan od 9 ujutro do 9 uvečer i nabaviš svoje po 50 novaca, ili budeš lijen otići ranije pa je uzmeš na dan eventa za 70, budeš skroz kul sam sebi s rezervacijama na 099 2662 100 ili se dereš "Halo, halo!" ekipi na 099 2662 111 za free taxi.
 
Dok subota tako ne zasubotniči ti si pokrati jedvoček skokom na oriđiđi čašicu razgovora s gospodinom Hommom ovdje. Enjoy i bio vam groovy ponedjeljak!
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop