Skip to main content
  • 25.02.2011.

Alchemy Records, prvi talijanski open-air underground festival

Ljubitelji undergrounda mogu lagano početi zacrtavati svoje predljetne planove a tu će se zasigurno naći i Alchemy Records Festival 11. lipnja pokraj Torina.

Piše: 

Naslovna foto

Mauro Picotto

Ambiciozni producenti imaju prilike sudjelovati u natječaju koji organizira Mauro Picotto s etiketama Meganite i Alchemy. Mauro Picotto organizira "label" festival u svom rodnom gradu Cavour, pokraj Torina. Line up će biti mix svjetski poznatih DJ-a i eksperimentalnih performera. Također nastupe će imati i producenti koji prijavom na natječaj osvoje simpatije Maura Picotta.

Njegova je pak vizija da festival postane pokretač nove generacije mladih glazbenika. Glazbeni producenti trebaju dostaviti svoje originalne techno i tech-house radove do 15. travnja. Kreativnost i kvaliteta će biti nagrađene, pa će producenti takvih radova imati prilike nastupiti na 2 stagea pred tisućama ljudi. Njihovi radovi izaći će i na službenoj kompilaciji Alchemy Recordsa. 

Evo i nagrada koje pobjednici osvajaju osim nastupa na festivalu: Cubase 6, potpora Maura Picotta u daljnjem radu, Pro Account na Soundcloudu, Beatport vaučeri od 50-200 €. Za prijavu na natječaj kliknite ovdje (potrebna je registracija na forum).

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2