Skip to main content
  • aquarius zrce
  • 21.04.2012.

Aquarius ima asa u rukavu

Aquarius zaista ove godine na Zrće dovodi trenutno najtraženije izvođače. Nama se ovaj vrtio posljednjih dana po glavi, kao da su znali.

Piše: 

Naslovna foto

aquarius zrce

Iako nije još uvijek službeno objavljeno na njihovoj stranici, a ne sumnjamo da uskoro hoće, Aquarius Zrće se uz sva najavljena gostovanja za ovo ljeto dosjetio ugostiti jednu polovicu američko-kanadskog dvojca Duck Sauce, ne Van Heldena nego A-Trak.

A-trak je već s 15 godina osvojio nagradu za najboljeg DJ-a, a obišao je i svijet na turneji s Kanye Westom kojem je bio osobni DJ na turneji i kojem je producirao album. S Armand Van Heldenom se udružio 2009. u producentski duo Duck Sauce za koji znaju i oni malo manje upućeni najviše po pjesmi "Barbra Streisand i "Big Bad Wolf".

{youtube}DZow5wGtmuQ{/youtube}

Dan prije nego Congorckok nastupi u sklopu programa The Island Edition, 30.srpnja nastupit će A-Trak kao dio tog programa i tu ne namjeravaju stati. Uskoro će objaviti još imena koja će biti dodana ovom programu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/a-trak/never-let-go-atrakremix{/soundcloud}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk