Skip to main content
  • alt
  • 9.07.2015.

Armada okuplja najveće trancere u Papayi

Armada je razmotala bijela jedra, okupila flotu najboljih svjetskih trancera i smjestila ih na palubu istoimene diskografske kuće kako bi zajedno plovili nemirnim elektroničkim oceanom.

 
Pregazila je brda i doline, preplovila velike vode samo da bi na čelu s vlasnikom Arminom Van Buurenom, četverostrukim okrunjenim kraljem najboljih svjetskih DJ-a, zatresla sočnu i slatku zrćku Papayu. Pogledaj cijelu fotogaleriju.

alt

 
Team Papaye iznimno je ponosan što je baš njihovo glazbeno utočište odabrano kao jedina hrvatska lokacija labela koji jaše na čelu trance kolone. S nekoliko tisuća plesača i preko dva milijuna parova očiju koje je pratilo na društvenim mrežama Papya je ugostila Andrewa Rayela, njemački duo Cosmic Gate i Orjana Nilsena, dok danas za pult staje Marlo koji će zatvoriti Armada festival.

alt

 
Kada odmahnemo armadi s pučine sretni i zadovoljni vrijeme je za val svježine koji će te zapljusnuti najboljim od hip-hopa na Fresh Island Festivalu. Galerija Gorana Perišina Goxa, koji hvata priče kroz objektiv, stiže večeras.

alt

 

Foto: Goran Perišin Gox
 
brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2