Skip to main content
  • basement jaxx
  • 24.01.2012.

Basement Jaxx headlineri The Big Snow Festivala

Popularni “Kop” kako u Srbiji nazivaju jedno od najatraktivnijih skijališta u ožujku će postati zimska hit destinacija i glazbena meka za više od 100 vodećih svjetskih i regionalnih izvođača i mnoštvo ljubitelja zimskih sportova.

Naslovna foto

Basement Jaxx

The Big Snow Festival svakako će biti hit destinacija, što zbog planine Kopaonik na kojoj se održava i snijega koji je osiguran bez obzira na vremenske uvjete što zbog brojnih glazbenih zvijezda koje će ovaj rekreacijsko-glazbeni događaj u sedam dana trajanja učiniti zaista posebnim. Basement Jaxx kao headliner festivala već su potvrđeni, DJ Fresh, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi.  Svjetskim imenima priključuju se i bendovi poput Darkwood Duba, Ramba Amadeusa i Discipline Kitchme.

{youtube}qiHefsYBnnE{/youtube}

Od 23. do 30. ožujka 2012. Kopaonik će biti najveći zimski festival u Europi, a uz 10 pozornica raspoređenih po cijeloj planini o cijeloj organizaciji uz organizatore prethodnog Big Snow festivala brine se uigrana ekipa Exit festivala, sponzorski potpomognuti od strane Vlade Srbije. Osim što je ideja ujedinjenja zimskih i glazbenih užitaka odlična i cijena je više nego prihvatljiva. Ukoliko rezervirate na vrijeme već za 138 eura možete sedmodnevnu ulaznicu na festival, šestodnevni ski pass i šest noćenja u smještaju po izboru. Naravno broj ovog aranžmana je ograničen, ako razmišljate svakako požurite.

Line-up će se do ožujka nadopunjavati, što ćemo svakako popratiti. 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2