Skip to main content
  • boom boom festival
  • 4.08.2013.

Boom Boom u Pepermintu

Intimno partijanje na drvenoj terasi uz more sve do izlaska sunca jedan je od glavnih razloga zašto svi volimo ljetne festivale, a upravo to nudi maleni i domaći Boom Boom festival.

Naslovna foto

boom boom festival
 
U trajanju od 14. do 17. kolovoza Boom Boom, koji se održava u beah clubu Pepermint na Zrću, predstavit će neka od najpoznatijih imena ili ikona svoga žanra, poput Petra Dundova, Aquarius Heavena, Examinea ili Tamare Saul.
 
Za senzualne ljetne stiskavce u beach klubu Pepermint zadužen je Aquarius Heaven live act, bivši reggae glazbenik koji je sasvim slučajno krenuo raditi elektroničku glazbu. On ekperimentira sa zvukovima dajući vam cijeli svemir senzualne elektronike koja mami na gibanje i ostavlja vas znojnih tjelesa. Petar Dundov, svjetski priznati techno mag, predstavit će svoju zvučnu kreaciju inteligentne glazbe za uzavrele ljetne noći.
{youtube}T-aHG_OIKlo{/youtube}
 
Ambassadeurs je engleski DJ i producent kojem uskoro izlazi i album prvijenac za koji se priča da će ga lansirati u zvijezde, a ako ga smjestimo za pult uz sestrice MayaVanya, koje šaraju po stilovima, bit će to opaki zvučni menage a trois. Homeboy pak svira live, a njegova eklektična i plesna glazba poigrava se s techno, house i disco zvukovima. Examine aka Disko Dabar niti u vrućoj ljetnoj noći neće skinuti svoju bundu, ali je zato skinuo prašinu s disco, funk, soul i r’n'b klasika i prilagodio ih za plesni podij.  
{youtube}lX8qMuNqT6M{/youtube}
 
Boom Boom predstavlja i Tamaru Saul,  jednu od najvrućih mladih dama klupske glazbe. Ova electro r’n'b/soul pjevačica svojim glasom mic po mic osvaja teritorije van granica svoje domovine.  Jan Kinčl Zero kao raznovrsna vrijednost hrvatske glazbene scene predstavlja širi spektar elektronske glazbe, a Jogarde, veteran glazbene scene i strasni promotor, donosi svoju selekciju disco i house ritmova na festival.
{youtube}qBrmF2wQNzk{/youtube}
 
Sergej Snooze, osnivač  etikete Home Made Electronica, iz kućne radinosti servira ritmove od kojih ne prestajete plesati dok će  vas Novell iz družine Ekstrakt povesti na put do klimaksa svojim odabirom techno minimalističkih zvukova. Pete Dux će vas ujediniti na terasi, a njegovi setovi začinjeni su deep i groovy elementima koji su okarakterizirani minimalom i technom. Senzualni domaćini RRRamon! i DMT zaduženi su za ljetna vriskanja i eksploziju energije na malom i domaćem Boom Boom festivalu.
{youtube}bWqMQfkSncc{/youtube}
 
Dnevne ulaznice za Boom Boom festival su 50 kuna, festivalska je 150 kuna, a nabavite ih u sustavu Entrio

{jcal_latest eventid=3421}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2