Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

ChooseVision donosi zvijezde elektronike na tvrđavu Forte Mare u Herceg Novom

ChooseVision se planira za ljetnju sezonu u više konceptualnih jednodnevnih i dvodnevnih glazbenih događaja

Piše: 

Prvi u nizu će se održati 23. i 24. lipnja 2023. godine, dok su naredni događaji planirani posljednji vikend srpnja, sredina i kraj kolovoza u predivnoj atmosferi tvrđave Forte Mare u Herceg Novom.

Glazbeni događaj je usmjeren na omladinu, pružajući im jedinstveno iskustvo uz nastupe svjetski priznatih umjetnika elektronske muzike. Događaj će obuhvatiti različite podžanrove, uključujući progressive house, deep house i mnoge druge.


 

FB EVENT: https://fb.me/e/2P55eBBcG

Ulaznice su dostupne ovdje.

Najveća atrakcija događaja je nastup legendarnog John Digweeda, čuvenog britanskog DJ-a i producenta I vlasnika etikete Bedrock, koji će prvi put nastupiti u Crnoj Gori. Ostali poznati izvođači uključuju najpriznatijeg izraelskog izvođača Guy J, vlasnika etikete Lost&Found, kao i belgijsku legendu melodičnog zvuka sa Bedrock etikete Jimmy Van M-a . Posjetioci če imati priliku da čuju i krem domaće muzičke scene : P.S. , Bodzie, Audiostorm, Novak, Raven Tk ,koji će stvoriti vrhunsku atmosferu i nezaboravne trenutke tokom događaja.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom