Skip to main content
  • alt
  • 30.04.2015.

Dodatne ulaznice za Garden boat partyje zbog velikog interesa

Ako već odlaziš budi siguran da odlaziš s praskom! Prasnuti će i posljednje izdanje The Garden Festivala u Tisnom i to od 1.- 8. srpnja.

 
No kako je interes za Garden eksplodirao bilo je apsolutno nemoguće u klubove i brodove utrpati sve one koji žele spremiti Garden na počinak i napisati zajedno posljednje poglavlje ovog fenomenalnog desetljeća.

alt

 
Uz izvođače poput DJ Harveya, Bonoboa, Setha Troxlera, Joya Orbisona, Ben UFO-a, Midlanda, Craiga Richardsa, Grega Wilsona, Crazy P-a live i Psychemagika, Eats Everythinga ili pak Nightmares on Wax, i još gotovo 200 imena, ni jedno uho neće ostati gladno.
{youtube}z-ANB1Ffah0{/youtube}

Baš zato jer vrtlari duša razumiju koliko trebaš svoj ljetni užitak odlučili su proširiti ponudu na brodovima i nabaviti još pokoji novi kako bi vas sve mogli primiti.

 
Kako je prva runda ulaznica rasprodana u sat vremena za više manje sve zabave sada će uz “Argonaughty” Jadranskim morem ploviti i brod “Barba Ive”, a dodatne ulaznice u prodaju su krenule jučer, u srijedu, 29. travnja 2015. u 13 sati na Resident Advisor stranici. 

alt

 
Daleko od obale se možeš derati koliko želiš, more voli da si sretan. Za raspored plesnih katarzi daleko na pučini klikni ovdje. Za sada ti je ostalo još nekoliko mjesta i to na Under Bron Rec, Internacional Feel i Thief partyima na Argonaughtyju kao i na, Claremont 56, Golf Channel i Ransom Note vs Dance Tunnel na friško dodanom Barba Ive brodu i sve upade možete također uhvatiti na Resident Advisoru pa predlažemo da zainteresirani to učine šro prije jer karte klize svakoga trena.
 
Dok dugo toplo ljeto ne zaori u Tisnom ostavljamo vas s videom prošlogodišnje ekstaze. Sanjaj, voli, pleši, živi!
{youtube}acMvnvJAKnk{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2