Skip to main content
  • korkyalis
  • 12.08.2013.

Duboko house ljeto u korčulanskoj džungli

Na Korčuli je u znaku deep i tech housea protekao još jedan vikend Korkyralis festivala posvećenog elektroničkoj glazbi. 

Naslovna foto

korkyralis
 
Švicarac Marc D' Arrigio, Sarajlija El Maño i njemačko-hrvatski duo Monotonez su izvrsnim nastupom začinili korčulansko house ljeto rasplesavši okupljene partijanere i moderne clubbing Robinson Crusoe koji su po svoju vikend dozu dobre energije i  glazbe svratili u klub Boogie Jungle.
{youtube}jJmK7tvIrms{/youtube}
 
Predstoji posljednji, IN JAM, Korkyralis vikend na kojemu će se publici  predstaviti dubrovački DJ Jeff  koji je svojedobno uređivao emisiju "Ura housea" na hrvatskom nacionalnom radiju, a  koji je na sceni  prisutan još od davne 1997. godine. U svoj životopis je tako upisao nastupe s imenima kao što su Marshall Jefferson, Terry Francis, Tyler Stadius, Pure Science, Get Fucked, Fred Nansen i Silicone Soul. Najnoviji set Dubrovčanina preslušajte ovdje.
 
Nakon Jeffa, u subotu, 17. kolovoza, Korkyralis završava nastupom njemačkog DJ-a Gilberta Martinija kojemu će ovo biti drugi nastup na Korkyralisu. Njegova biografija otkriva kako je riječ o DJ-u koji je  izdavao za etikete kao sto su  Platform B, k:lender rec. Berlin, k:lender ltd., BluFin, Great Stuff, Kling Klongxlr1507, Craftmusic ili Diva Rec. Njegove autorske stvari su remiksirane od strane imena kao što su Luetzenkirchen, Pierre Deutschmann, Dema, Empro&Jozwiak, Michael Strauss, Squoid, a sam je radio remikseve za Pierrea Deutschmanna, Larsa Wickingera, Johana  Afterglowa ili Jules und Jazpera. Svjež miks Gilberta Martinija preslušajte ovdje.{youtube}qAmJhkvWy8I{/youtube}
 
Ljubitelji malo probranijeg, decentnijeg house zvuka ovoga ljeta su zasigurno mogli doći na svoje, a ukoliko nisu, priliku za nadoknaditi propušteno imaju još ovog vikenda.

{jcal_latest eventid=3647}
{jcal_latest eventid=3648}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2