Skip to main content
  • alt
  • 17.08.2015.

Dva deep house Velšana u tvrđavi Punta Christo

Bodhi na sanskrtu znači razumijevanje koje ima sam Buddha što se tiče istinite prirode svih stvari.

 
Iako se često prevodi kao prosvijetljenje, riječ "budh" više sugerira buđenje (primjećuješ li korelaciju s našom riječi?).
 
Upravo buđenja su ono što se odvija pod prstima dva Velšana iz Cardiffa. Bodhi su friški deep house duo koji je pomeo velšku elektroničku scenu.
 
alt
 
Prve stvari objavljivane su na brzo rastućem labelu Push & Run, a stvaraju elokventan glatki house koji ispunjava podij baš onom emocijom kojom se deep house hrani a opet ponekad zareže nešto toliko drugačije i neobično da shvatite da nije tako lako prokužiti što se ovim momcima zbiva u glavi.
 
Posljednji izdani EP, "Polysizer" izašao je na Rinse FM- u pa bacite uho na traku na mekom narančastom zvučnom oblaku. Taman da te malo nabrije za Outlook, na koji dečki dolaze nakon nastupa u The Gingerbread Housea u San Franciscu i londonskog The Nesta.
 
Klikni ovdje da zgrabiš svoje upade ako ih još kojim slučajem nemaš i pripremi se na Outlook dobrodošlicu jeseni! Vidimo se u Puli 2. rujna!
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2