Skip to main content
  • alt
  • 16.02.2015.

Electric Daisy ipak neće testirati posjetitelje

Posljednjih dana kuloarima je cirkulirala vijest kako će Electric Daisy Carnival u Las Vegasu od rasplesanog mjesta mašte, glazbe i ljubavi postati policijska država straha s konstantnim nasumničnim testiranjima.

 
No Dancing Astronaut je ipak odlučio otplutati s planete u digitalni svemir i poslati jedan elektronički upit Insomniacu kako bi direktno od organizatora dobio potvrdu.
 
Ono što su doznali je da je ova vijest bila potpuna izmišljotina kojom je netko nakupio jeftine klikove i uzbunio odane fanove festivala.

alt

 
Potpredsjednica Komunikacija i donosa s javnošću, Jennifer Forkish, izjavila je: “Ova priča je 100% lažna. Nije ništa drugo do neodgovorni i u potpunosti netočan trik s namjerom da se zastraše sjajni fanovi EDC-a Las Vegas. Iako neće biti nasumičnog testiranja na drogu, davat ćemo poprilično puno nasumičnih zagrljaja!”
{youtube}ZfKR2gGSw0g{/youtube}
 
Iako nam je drago da će se festival ipak nastaviti kao mjesto slobode i radosti i da ćete moći tresti svoje meso (jer ipak riječ karneval dolazi od latinske riječi carne ili carnis za meso) bez znatiželjnih očiju zakona iza svakoga grma, moramo primijetiti da su organizatori dopustili priči da neko vrijeme kruži… jer hej! I loš publicitete je dobar publicitet, zar ne?
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk