Skip to main content
  • 21.07.2016.

Elektronika na šumovitim obalama Mrežnice – River Festival

Drugu godinu za redom River Festival će okupiti ljubitelje prirode i elektroničkog zvuka na šumovitim obalama Mrežnice.

Piše: 


Nakon što je prije godinu dana prvi River Festival poslužio kao dobrodošla prilika za bijeg sa usijanog asfalta, vikend pred nama donosi drugo izdanje Rivera i još jedan vikend klubskog zvuka u slikovitom okruženju Robinson Sound & Vision kampa u Gornjem Zvečaju pokraj Duge Rese. Na programu su dva dana i dvije noći neprestane zabave uz 24 DJ-a koji su obilježili prošlogodišnju zagrebačku klubsku sezonu.

Prva večer je rezervirana za dečke iz Deep 'n' Deliciousa (Herya i Bronski), Sindikata (Denis Beifuss i Mate Čeko), dva gosta iz Srbije (Lukai i Miloš Ilić) te tri lokalna artista Phill Dam, Nec i Pavle D. Drugu večer u subotu na scenu stupaju nestašni momci iz programa Fonetika (Tvrtko, Basta i Sladoled), ekipa iz Deep 'n' Outa (Dodo, Emir i After Neven), Samo Tako iz Rijeke, te Gars, Dino TM i Brighton (idejni začetnik projekta Das Haus) iz Zagreba.
{youtube}Hf055Jb97p4{/youtube}

Za dnevni dio programa su zaduženi Art Lentz, Omen i Mikael Zrinski dok će u nedjelju uvečer program zatvoriti Dujo iz Reversed Sentencea selekcijom najfinijeg housea. Za zvuk na obali Mrežnice je zadužen Kimatika tim iz Rijeke, a participacija za sudjelovanje na eventu iznosi 100 za jedan, odnosno 150 kuna za oba dana održavanja festivala, u što je uračunat i trošak smještaja u kampu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2