Skip to main content
  • envy my music
  • 2.04.2012.

Envy My Music na Umaginationu

Rasprodan je prvi kontigent ulaznica za ovogodišnji Umagination, pa organizator u prodaju stavlja Early bird ulaznice.

Piše: 

Naslovna foto

envy my music

Na ovogodišnjem Umaginationu koji se održava od 01. – 03. lipnja 2012. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu najavljeni su nastupi Madonninog producenta Martina Solveiga, Axwella, te Deniza Koyua, a za warm-up prvog dana festivala najavljena je i svjetska glazbeno – scenska grupacija Envy My Music.

Baziran u frankfurtskom Cocoonu, Envy my Music redovno gostuju u klubovima kao što su Pacha na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso Mykonos, ili pak Celebrities Night Club u Vancouveru. Envy My Music obećava scensko glazbeni-program prožet erotikom, atraktivnom kostimografijom i glazbom.

{youtube}9-eKoRADmJY{/youtube}

S obzirom da je prvi kontigent ulaznica za Umagination po cijeni od 75 kn rasprodan, od jučer su u prodaji Early bird ulaznice po cijeni od 130 kuna za prvih 500 ulaznica koje će se prodavati u sustavu Eventima.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2