Skip to main content
  • 29.08.2016.

Eric Prydz preuzeo Creamfields pod techno aliasom Cirez D

Eric Prydz je onaj tip koji uporno odbija pustiti svoj najveći hit "Call On Me" kako ne bi bio njime definiran, koji ima sasvim specifičan pogled na EDM uspoređujući ga s McDonaldsom, i koji ima i novi laserski show u 2016. latentno nalik elektroničkom čarobnjaku iz Oza.

 
Post-Call-On-Me era je tako rezultirala trakama i showovima koji se odmiču od neutralnih lakih nota nešto prikladnijih za mainstream radio val, orijentirajući se više prema progressive house kazaljkama glazbenog spektra. Eric nije baš tvoje tipično oličenje nekoga tko je želio biti slavan. Izuzima se iz životnog stila zvijezde, ne voli letenje na duge turneje pa se uokolo kreće autobusom, a jednako kao i neka klupsku beštiju ili golemu pozornicu ugodno dočekuje i mirnu intimu malenog kluba i nekoliko stotina koji inkognito plešu unutar oznojenih zidova.

 
No uz rad pod imenom s osobne, djela gospodina Prydza mogli ste pecati i pod raznim aliasima. Pryda je tako onaj koji vrti melodični eksperimentalni house, dok Cirez D udara po oštrijoj techno domeni. Upravo potonji bio je persona koju je odabrao za ovogodišnje poljane Creamfieldsa. Jedan od britanskih najboljih i najvećih festivala, kremasto ugodan i fin, ove godine je narastao na četverodnevni event i podigao uloge stvarajući golemu superstrukturu koja može primiti 20 000 parova stopala.
 
Petak na Creamfieldsu za sve one željne techna je predan u ruke Ericu. Kako je Cirez D svojim radom već usadio ime na partijanerske usne eksplozija oduševljenja nije bila iznenađujuća. Za sada dijelimo kratki Twitter clip (pogledaj do kraja) jednoga od fanova koji se zatekao na lokaciji i prikazujemo otvaranje večeri na pozadini ludo dobrih vizuala, a puni video morat čete pričekati, no ne predugo, jer će ovoga tjedna biti objavljen kao službeni Cirez D Essential Mix. Uživajte!

 

sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2