Skip to main content
  • alt
  • 24.07.2015.

Europsko-azijski i njemački beat na Korčuli

Rasplesani dani i noći za sve one koji traže bijeg od obveza i svega što od njih život zahtjeva vode te ovoga puta na Korčulu.

 
Od 2. do 13. kolovoza morskom površinom odzvanjat će elektronički beat koji vam donosi korčulanski Boogie Jungle i berlinska Wilde agencija.
 
Između ostalih najavljenih izvođača, za pultom će se zateći i Genji Yoshida i Douglas Greed. 
 
Baciš li oko na Genjija vidjet ćeš pravi dinamo energije, mješavinu europskog DJ-a i azijskog modnog dizajnera. Ovaj svestrani Dj, producent, ilustrator, modni i grafički dizajner živi svoje dane za vizualno i auditorno. Odrastao je u obitelji gdje je djed bio u bandu, stric profesionalni svirač jazza, a majka pjevačica. Mladi Genji je ipak svoju strast našao u sintetičkom beatu na užetu razapetom među techouseom i progresivnim inačicama housea. Jedan je od onih koji ne zazire od nove tehnologije već njene mogućnosti koristi kao pogonsko gorivo za kreativnost i mutaciju. 

alt

 
U žižu kolektivnog elektroničkog uha uklizao je obradom kultnog klasika “Rythm Is A Dancer” a s koproducentom Trokkenom završio i njihov vlastiti debitantski singl na Kosmo Records, pomalo mračnu house himnu “Age 17”.
 
Douglas Greed je alias koji skriva Nijemca Maria Wilmsa. Prije no što se upustio u elektroniku radio je pod pseudonimom Real, kao i toliko mnogo elektroničara prije njega suvereno ugniježđen u hip-hopu. No premiješanje u nešto drugačije vode rezultiralo je izdanjima na labelima poput Combination, Lebensfreude, Kindisch, Infiné, Dekadent, Ostwind, Acker, Freude am Tanzen. Bilo da vrti techno, drum & bass ili pak održava live show, postoji nešto znatiželjno, puno požude i strasti u radu ovog našeg Korkyralis gosta ono što te involucijom i poniranjem u sebe ultimativno na kraju oslobađa prema vanjskom svijetu.

alt

 
U srijedu 13. kolovoza Genjija možete uhvatiti na Lunatic Voyage partyju, dok ćete gospodina Greeda pronaći na Bughouse Dineru u nedjelju 2. kolovoza i na After Beach partyju u ponedjeljak i srijedu. Za dodatne detalje i karte skoči na službene stranice Korkyralisa.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2