Skip to main content
  • alt
  • 9.05.2014.

Example live na Sea Dance festivalu

Glavna pozornica Sea Dance festivala u srijedu, 16. srpnja,  ugostit će omiljeni X-Bass program Exita, koji se realizira u suradnji s poznatim UKF-om, a zvijezda drugog dana Sea Dance festivala bit će ni manje ni više nego Example live.

 
Elliot John Gleave aka EXAMPLE, tekstopisac, pjevač i reper, jedan je od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od rijetkih elektronskih producenata koji rasprodaje  glazbene arene. Njegov planetarni hit “Changed the way you kiss me” obilježio je 2011. godine kada je osvojio mnogobrojne svjetske top liste. Od tada je Example redovni  gost najvećih svjetskih festivala.
{youtube}CLXt3yh2g0s{/youtube}
 
Elliot će predstaviti publici Sea Dance festivala svoj energični nastup o kome će se sigurno govoriti, ali i svoj peti studijski album “Live Life Living” koji izlazi u lipnju ove godine te će  publika na plaži Jaz imati priliku među prvima na svijetu čuti novi album uživo. Nakon nastupa širom svijeta, od Južne Afrike do Ibize, ovaj veliki glazbenik dolazi na  Balkan, na plažu Jaz, kojom će odzvanjati veliki klupski hitovi poput “Changed the Way You Kiss Me”, “Stay Awake”, “Say Nothing”, koji su dugo zauzimali prva mjesta na mnogim glazbenim listama. Osim što su se njegove pjesme mogle čuti u klubovima širom svijeta, više od 100 milijuna pregleda njegovih videa na You Tube kanalu govore o ogromnoj bazi fanova ovog izvođača, koja i dalje brzo raste. 
{youtube}0wyoKWgy3SE{/youtube}
 
Ono što je sigurno da nas na Jazu očekuje spektakl svojstven ovom energičnom izvođaču, a da je njegova glazba savršena za vrele ljetne noći, uzburkano more i prelijepu jadransku  obalu. Sea Dance festival bit će održan od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i  predstavit će savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, počinje 11. lipnja na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mjestu od 10. do 13. srpnja na EXIT festivalu, nakon čega se ljetna zabava seli na  Jadransku obalu. Ulaznice nabavite ovdje, a detalje potražite na službenoj stranici festivala.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2