Skip to main content
  • 14.12.2016.

EXIT-ov novi festival u Umag dovodi i The Prodigy!

U pješčanom satu kulture i glazbe teče pedeseta godina od zauvijek upamćenog "Ljeta ljubavi" 1967. koje je poslužilo kao inspiracija za EXIT-ovo internacionalno širenje i pojačanje na domaćem tlu!

 
Godine rada uložene su iza kulise EXIT-a u samu centralnu osovinu onoga za što glazba stoji na metafazni značenja – povezivanje! EXIT team je tako zasukao rukave i odlučio ovo povezivanje proširiti na regiju za što si je na kamin usidrio već 4 nagrade najboljeg europskog festivala. Jedinstvenost narednoga ljeta okrugle godišnjice pola stoljeća festivala je da se pod nazivom "EXIT Ljeto ljubavi 2017." u okviru novogodišnje akcije promovira specifična metoda festivalskih bakanalija gdje kupnjom ulaznice za EXIT upadaš na 4 festivala pod EXIT-ovim šeširom djelovanja. 

 
No posebno raznježeni od dragosti smo da je jedna od lokacija i Sea Star festival, inauguralno izdanje EXIT-ova izdanka u turističkom kompleksu Umaga, Stella Maris. Istrijani, Istrijanke i svi oni koje put nanese na u plodni regiju plesat će 26. i 27. svibnja na 6 floorova, uz zagrijavanje 25. svibnja i veliki after za one koji još žele stajati na vratima izlaska iz stvarnosti u nedjelju, 28. svibnja. Među prvim potvrđenim izvođačima na današnjoj press konferenciji su The Prodigy, Dubioza kolektiv i Urban&4, a uskoro će kapnuti i još imena.
{youtube}gCJ28CWyEm8{/youtube}
 
Nakon Sea Stara 2. i 3. lipnja plešeš na rumunjskom Revolution festivalu nominiranom za najbolji novi i najbolji mali festival u 2016. Od 6- do 9. srpnja zatim naoštriš uši i stegneš žniranac za centralni ukras stola, EXIT sam u Petrovaradinskoj tvrđavi, da bi se protegnuo dalje i pošao na još jednu EXIT Avanturu u 4 izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15 srpnja, a za upade ove specifične blagdanske ponude skokni si na službene stranice festivala i ugrabi svoj "1 karta = 4 festivala" upad.

 
Svi oni specifično zainteresirani samo za umaški dio avanture od 20. prosinca moći će uhvatiti i ograničeni broj paketa za Sea Star festival po cijeni od 49 eura za koje ćete dobiti i šest noći u kampu Sea star festivala, upad ili opciju smještaja u apartmanima u okviru festivalskog kompleksa koji će se kretati već od 9.99 na noć.
 
Kreni po svoje upade, nikada nije prerano početi planirati dugo toplo ljeto 2017. Nakloni se zajedno s EXIT-om iskonskom duhu Ljeta Ljubavi kada su Djeca Cvijeća, umorna od borbi, politike, ratova, degradacije i segregacije iskoračila iz žrvnja kapitalizma ne bi li se zajedno borili za mir, slobodu govora, ljudska prava, društvenu, rasnu i spolnu ravnopravnost – ideja borbe glazbom koja je toliko bliska misiji EXIT-a da poveže regiju na potpornjima ideja koje je donio duh prvih glazbenih festivala. Sretno ti Ljeto Ljubavi 2017.!
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2