Skip to main content
  • simian md
  • 4.05.2012.

Finaliziran line up Papaya Day & Night Festivala

Uz već najavljena izvođače za Papaya Day & Night Festival na Zrću dodana su još dva zvučna imena i time je zaključen ovogodišnji line up.

Piše: 

Naslovna foto

simian md

Festivalu u Papayi Zrće se pridružuju engleski elektronički glazbeni duo Simian Mobile Disco i talijanski producent Riva Starr.

Simian Mobile Disco producentski je dvojac kojeg čine James Ford i Jas Shaw koji su produkcijski pridonijeli nagrađenim albumima Klaxonsa i Arctic Monkeysa, a i sami su osvojili su MTV i UK Awards nominacije za najbolji elektronički show. Osim toga 14. svibnja im izlazi novi album "Unpatterns" koji je njihovo treće je studijsko izdanje i sljedeće nakon "Temporary Pleasure" objavljenog 2009. U Papayi ćemo stoga čuti njihov novi zvuk, a pogledajte i najnoviji spot za pjesmu "Put Your Hands Together" s novog albuma.

{youtube}UHz0XU624-M{/youtube}

Riva Starr je nedavno izdao novu kompilaciju "Bateria Fantastica" na kojoj se nalaze trake Carl Coxa i Jon Rundella, Pirupu, Ramon Tapie, Butcha i drugih, nakon što ju je promovirao u Miamiu vrijeme je da isto napravi i na Zrću.

Papaya Day&Night Festival se održava od 17. – 20. srpnja, a u četiri festivalska dana u klubu će nastupiti i Armin van Buuren, Nicky Romero, Eddie Halliwell, Marco V i Cosmic Gate. Prvi dio ulaznica od 33 eura za sve dane festivala uskoro će biti rasprodan. 

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju