Skip to main content
  • 15.01.2024.

Glasoviti hard techno brend Verknipt priprema festival u Hrvatskoj

Nizozemski festivalski brend Verknipt dolazi u Hrvatsku s petodnevnim hard techno festivalom.

Piše: 

Naslovna foto

Zrce.eu

“Vrijeme je da donesemo hard techno na plažu” poručuju organizatori koji najavljuju Verknipt Croatia Holiday Festival koji će se odviti od 30. lipnja do 4. srpnja na plaži Zrće na otoku Pagu.

Iz Verknipta poručuju kako će spojiti elemente ravea i odmora u jedno, najavljuju bogatu produkciju kakvu se inače može vidjeti na njihovim događajima, a osnivač nizozemskog festivalskog brenda Reza Fathi Saffar o dolasku u Hrvatsku kaže: “Verknipt događaji su postali internacionalni 2023. Radujemo se dolasku s našim jedinstvenim hard techno brendom na hrvatsku obalu. Vjerujemo u stvaranje izuzetnih Verknipt iskustava koji nadilaze sve granice, a plaža Zrće nam upravo pruža savršenu okolinu za provedbu naše vizije i stvaranju prvog hard techno odmora u Europi.”

Prvi val izvođača za Verknipt Croatia Holiday Festival možemo očekivati krajem siječnja.

Verknipt je nastao 2012. godine u Amsterdamu, a kroz godine su se profilirali u vodeći hard-techno brend čije događaje posjeti više od 155 tisuća ljudi godišnje.

Prije negoli Verknipt dođe u Hrvatsku, organiziraju niz partyja u Nizozemskoj, Italiji, Mađarskoj, Poljskoj i Turskoj, kao i tradicionalni festival u lipnju. Nakon ljetnog odmora na otoku Pagu, Verknipt priprema najveći hard techno događaj s 40 tisuća posjetitelja u Johan Cruijff Areni, koji je već rasprodan.

dobar house desktiop
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.