Skip to main content
  • alt
  • 12.02.2015.

Glazbeni val Soundwavea dobiva na snazi

Zvučni tsunami Soundwave festivala objavio je prvi lineup. Ono što Soundwavečani rade nije samo nekoliko dana plesa pod otvorenim nebom s jednakim takvim srcem, već mijenjaju cjelokupni stil života.

 
Na Soundwaveu ćeš se moći u potpunosti odmoriti jer podržava sve stupove kreativnosti. Glazba je samo jedna glava ove hidre enuzijazma jer ćete se moći baviti umjetnošću, gledati dobre filmove na velikim platnima, visjeti u mrežama, odmarati i misliti o baš ničemu dok srčete hladno piće s kišobrančićem. Potpuno isključivanje s brzih autocesta svakodnevice, a najbolje od svega je da je orijentiran i prema obitelji tako da možete od malena početi brusiti glazbene preference svojih klinaca.

alt

 
Soundwave je ove godine dobio premještenje na festivalskoj vremenskoj crti pa ćete na ovo slavlje života umjesto u srpnju moći poći od 6. do 10. kolovoza, a kao glazbena pozadina dugih toplih dana i noći koje će ti postati jedna od najdražih sjećanja zatekli su se Alice Russel, DJ Marky, Mala, Fatima, Alexandar Nut, LTJ Bukem, Taylor McFerrin i Chanel one Sound System a nova imena još nestrpljivo čekamo. 
 
Kako obično baš ti konkretni koji čekaju naposlijetku i dočekaju, da vam do tada ne bi bilo dosadno Soundwave ekipa je pustila i mali teaser da potakne sokove ljetne mostalgije. Tisno će plesati još jednom! Uživajte!
{youtube}OAocngj_JHo{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk