Skip to main content
  • 7.02.2012.

Gossip sa Beth Ditto na Exitu 2012

Sa ponosom najavljujemo da se Gossip vraćaju na Main Stage u četvrtak 12. srpnja 2012. godine, sa svojom  plesnom energijom! Karizmatična Beth Ditto i njene kolege iz benda u Novi Sad donose moćni i zavodljivi post punk rock zvuk i poseban muzički stav koji su predstavili još od prvih taktova njihovog hita „Standing in the Way of Control“.

Piše: 

Naslovna foto

Beth Ditto


Spajajući soul i punk, nevjerojatan glas Beth Ditto sa buntovničkim stavom antiheroine suvremenog doba, i zarazni plesni ritam, Gossip su vrlo brzo stekli obožavatelje sa najrazličitijim muzičkim ukusom. Njihov treći album „Standing in the Way of Control“ probio ih je u muzičku elitu, a usljedile su intenzivne turneje širom svijeta. „Music For Men“ su izdali 2009. godine i to prvi put za Major etiketu, a hitovi sa ovog albuma poput „Heavy Cross“ i „Love Long Distance“ ponovo će pretvoriti Main Stage Exit festivala u uzbudljivi plesni podij.
{youtube}5mQVljB7JGw{/youtube}

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. srpnja već su potvrdili legendarni New Order, world music senzacija Buraka Som Sistema, a Dance Arena ugostit će čuvenu etiketu Cadenza Records. Tom prilikom u Novi Sad stižu Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz, Maayan Nidam.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2