Skip to main content
  • hideout
  • 13.12.2012.

Hideout pojačao line up DJ-ima godine

Impresivnoj listi već najavljenih prvih imena trećeg izdanja Hideout festivala pridružuju se DJ i producenti koji su svojom glazbom obilježili ovu godinu.

Naslovna foto

hideout

Seth Troxler, Julio Bashmore, Soul Clap, Netsky, Bicep, High Contrast, DJ Hype i Joker pojačanje su Hideoutovog line-upa za 2013. koji će se i sljedeće ljeto održati od 30. lipnja do 5.srpnja tijekom dana i noći kako u klubovima na popularnoj plaži Zrće tako i na pool i boat partijima.

{youtube}NO6eCmdxhJA{/youtube}

Zvijezde poput Loco Dicea, Modeselektora, Jamie Jonesa, Penduluma, Chase & Statusa ili Heidi i Cassy već su ranije potvrdili svoj nastup, a kao da to nije dovoljno, tisuće posjetitelja oduševila je vijest da će na Hideoutu nastupiti najbolji svjetski DJ 2012. prema Resident Advisoru, Seth Troxler.  Troxler se nakon vrhunskog prošlogodišnjeg nastupa  vraća na mjesto događaja kako bi još jednom dokazao zašto spada u skupinu najboljih.

Teškoj kategoriji istaknutih elektronskih glazbenika ove godine pripada i čovjek trenutka Julio Bashmore kojem se Hideout nalazi na listi njegove solo turneje 2013. Julio Bashmore široj je publici poznat i po producentskoj ulozi na albumu godine za jednu od trenutno najzanimljivijih mladih britanskih pjevačica – Jessie Ware.

Na jednoj od glavnih pozornica nezaustavljivi američki dvojac Soul Clap bit će zaduženi za house, funk i disko ritmove, kao i belfastski dvojac Bicep. Bas će pojačavati High Contrast, koji su se istaknuli na Hideoutu prošle godine, a nastup su potvrdili Netsky i DJ Hype predstavnici modernog drum & bassa i novog vala elektronike kojem pripada i Joker.

{youtube}cRkFUaf9nr8{/youtube}

Jedan od najboljih europskih festivala u svom trećem izdanju trajat će još duže, no pri tom neće izgubiti ekskluzivnost i intimnost zbog koje je u tako kratkom roku mnogima postao nezaobilazni početak ljetne sezone. S tolikim brojem već potvrđenih elektronskih zvijezda, sedam ljetnih dana, 24 sata bit će ispunjeno plesom, smijehom, druženjem i hedonizmom dok će sa Zrća ponovno u svijet krenuti najnoviji glazbeni ritmovi i underground trendovi.

Ne čudi stoga činjenica da su prve ulaznice već rasprodane, dostupne su još uvijek ulaznice za domaće tržište po cijeni 415 kn preko sustava Eventim, no bilo bi dobro da požurite, jer se kapacitet festivala neće mijenjati bez obzira na još bolji i veći koncept. Line up će se već u prvim danima 2013. također dodatno nadopunjavati, očekuje se preko stotinu izvođača kvalitetnog elektronskog zvuka.

{youtube}0BKPUCxSQ1U{/youtube}

Hrvatska je za 2013. prva na listama turističkih agencija, tomu svakako pridonosi i Hideout koji će sljedeće godine biti kako se čini spektakularniji nego što uopće možemo zamisliti.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju