Skip to main content
  • jusker festival
  • 13.02.2013.

Humanitarni elektronski festival u Dubrovniku

Svake se godine u sjećanje na jednog do najpoznatijih dubrovačkih DJ-a Damira Jusića u Dubrovniku se  organizira humanitarni festival elektronske glazbe ''JUSKER''.

Naslovna foto

Jusker

Od kada je 2006. tragično preminuo u prometnoj nesreći, u čast Damira Jusića, DJ-a i nećaka Đele i Ibrice Jusića organizira se humanitarni festival Jusker i sav prihod od prodanih ulaznica dariva se humanitarne svrhe.

Festival Jusker organiziraju Dubrovnik Sounds Better u suradnji s Culture Club Revelinom koji vas u što većem broju pozivaju da im se pridružite i podržite humanitarnu akciju 15. i 16. veljače i poručuju:  
Jusker je od prvog dana postojanja promovirao mlade naraštaje Dj iz Dubrovnika i okolice te im pružio šansu da pokažu što znaju i upoznaju ostale koji se bave tim poslom a uz sve skupa da osjete i tu energiju kad stanu ispred publike koja od njih očekuje dobru zabavu. Nadam se da smo u tome uspjeli sve ove godine, a ako i nismo barem je zaživila prvotna ideja zbog koje je sve i krenulo ! A to je NE ZABORAVITI prijatelja kojeg bi radije vidjeli uz sebe na stageu nego tamo gdje jest sada.

Festival će ove godine ugostiti atrakciju Genetic Grooves Guru kao goste i glavne zvijezde festivala. Osim Gurua, na pozornicu kluba Revelin, kročit će Denis T., Djivo, Jasmin Jax, Pully, Funkhole, i1 Ambivalent, Phiberoptic, Audiometric Lane & Baya, Jakša P i Speed.

jusker plakat

Dvodnevna elektronska manifestacija koja se održava 15. i 16. veljače počinje u 22 sata. Cijena ulaznice za oba dana iznosit će 30 kuna u pretprodaji. Ako kupujete karte na ulazu, cijena jednodnevne karte iznosit će 30 kuna. Sav prihod od kupljenih ulaznica odlazi u humanitarne svrhe.

Pretprodajna mjesta:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Rezervacije VIP stolova i informacije:
+385 20 436 010
+385 98 533 531

sea star desk
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju