Skip to main content
  • alt
  • 30.05.2014.

Humanitarni Rain Drops Festival

Tri zagrebačka trance kolektiva,  Oddvod, Cupus Cactus i Soundforms, te organizacija Machine Whisper, koja stoji iza svima poznatog DHC3 kluba na Samoborskoj 215, organiziraju Rain Drops Festival.

 
Navedeni kolektivi udružili su snage s ciljem prikupljanja sredstava za poplavom pogođena područja Hrvatske,  a sva prikupljena sredstva bit će uplaćena na novootvoreni žiro račun za hitne slučajeve Vukovarsko-srijemske županije, sektor za područja pogođena poplavom: VUKOVARSKO SRIJEMSKA ŽUPANIJA IBAN HR49239000-11500084783. Transakcije je napokon moguće pratiti i znati jesu li sredstva stigla onima kojima su najpotrebnija.
 
Festival počinje u subotu, 7. lipnja, u 17 sati te završava u nedjelju, 8. lipnja, u isto vrijeme, mjesto održavanja je šuma Jankomir, a napominjemo kako je ulaz slobodan uz dobrovoljne donacije. Organizatori preporučuju da se okupite čim ranije u što većem broju kako ne biste propustili predavanje i druženje  s Krešimirom Mišakom, razne radionice i ine popratne sadržaje.
{youtube}GdaayPZN5NA{/youtube}
 
Tako vas u Chill Area očekuje poi poi i žongliranje pod vodstvom žonglerice Daisy koja se tom disciplinom se bavi već više od 5 godina, a iza sebe ima već pozamašan broj odrađenih nastupa i predstava, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.  Blagodatima prirodne medicine podučit će vas Darija,  a 20 sati na rasporedu je predavanje Krešimira Mišaka.
 
23:00 – 15:00
MW: Area M141
Na MW flooru ‘Area M141 plešemo uz već poznate rezidente Art Lentza i Man From The Laba, te uz goste iznenađenja. Art Lentz jedan je od najvažnijih figura Machine Whispera, njegov drugi otac, a ujedno i inženjer, arhitekt, tonac, fotograf, menadžer, pijanist bez škole, umjetnik u duši, vizionar i prije svega prijatelj, osoba koja je zagrebačkoj publici u muzičkom smilslu dala nešto za što je bila već duže vremena zakinuta.
{youtube}wI0WBhBQBUg{/youtube}
 
Man From The Lab zaštitnik je DHC3 podruma, čovjek za kojeg se sa sigurnošću može reći da je trenutačno najjači techno virtuoz u Hrvata, a i daleko šire,  prvi put ima 7-satni set na 3 gramofona pod zvijezdama dok vas u jutarnjim satima očekuje prava poslastica…
 
23:00-02:00 ART LENTZ (Machine Whisper,Zagreb/CRO)
02:00-09:00 MAN FROM THE LAB (Zagreb/CRO) 3 Deck/ 7h set
09:00-15:00 Secret guests (Zagreb/CRO)
 
23:00 – 15:00
Zagreb Trance Collectives
Corp (Soundforms)
Danilo.manilO (Cupus Cactus)
Jack the Tripper (Cupus Cactus)
Psy Mustafa (Cupus Cactus)
Inner (Oddvod)
New Format (Oddvod)
Jashar (Oddvod)
Project Shidartha (Oddvod)
Mirth (Oddvod)
Stevo (Oddvod) 
brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju