Skip to main content
  • 15.06.2022.

Igor Ilić, DJ Ivess i Zeko – predstavljamo trojac koji je osvojio DJ Battle 2021.

Festival Spazm In The Multiverse objavio je pretprodaju ulaznica, a uz to upoznat će nas sa trojcem koji su prošle godine pobjedili na natječaju DJ Battle

Piše: 

Za festival koji se od 28. do 30. srpnja održava u Lazaretima upravo su puštene karte u pretprodaju na Entrio. Jednodnevne Early BIRD ulaznice su 30 kn, a festivalske trodnevne 80 kn.

Na line upu su poznati house DJ-i iz SAD-a i Velike Britanije (Victor Simonelli (USA), Mike Agent x Clark (USA), Ron D 8 Lim (USA), Andy Compton (UK), B – Side (USA)) uz prošlogodišnje pobjednike DJ Battlea – Igor Ilić, Zeko, DJ Ivess.

U tijeku je novi DJ Battle na koji se možete prijaviti do 9. srpnja i osvojiti nastup na ovom festivalu. Pobjednici ovogodišnjeg Battlea nastupat će dogodine kao rezidenti projekta.

IGOR ILIĆ

Igor Ilić je DJ i glazbeni producent iz Velike Ludine koji početkom 2017. godine ulazi u svijet elektroničke glazbe. Iste godine priključuje se edukacijskom programu „DJ radionice i radionice glazbene produkcije“ Udruge Savršen krug, gdje stječe početno znanje radeći na gramofonima, čiju praksu i danas upotrebljava radeći na playerima i sličnoj opremi.

Kako sama volja, upornost, timski rad i talent vode napredovanju, danas je Igor glavni voditelj istih programa i voditelj Perfect Circle DJ Crew-a. Nastupao u tunelu Grič za Svjetski dan Glazbe i Seasplash festivalu 2018., Infinity festivalu u Karlovcu (2019), Spazm in The Multiverse (2020.), a ove godine ga čeka veliki pomak u karijeri jer pušta na Ultra Europe festivalu u Splitu.

DJ IVESS

Njeni prvi glazbeni koraci dogodili su se prije dvije godine, a do tada je bila plesačica koja je na plesnom podiju uživala u elektroničkoj glazbi. Godine 2020. počela je objavljivati svoje setove na Mixcloudu i jednog dana ju je otkrio Todd Johnson iz Detroita, koji ju je pozvao na svoj virtualni festival CharivariWorldWide. I njezino putovanje počinje tamo. Njezin set je izabran kao favorit i sljedeće godine 2021. zamolili su je da napravi video set koji će biti najava za Charivarijev festival. 2021. se prijavila za dj Battle na Visu, u organizaciji Spazma, i prošla među prva 3 finalista. Njen zvuk je zvuk trenutka, momenta energije koju dobiva iz hrabrog, progresivnog, melodičnog techna, afro housea, sve to miješa svojim ženskim dodirom. Pozitivna vibracija i energija koja spaja plesače i DJ-a spoj je ljubavi u koju ona pada.

ZEKO

Zeko iz Splita, počeo je puštati prije dvije godine u doba Covid-19 pandemije, i točno u to vrijeme napravio je svoj prvi "veliki ilegalni" party. Osjetio je glazbu na svakom partiju te je došao na ideju da i sam pokuša svirati. Smatra da na ovome svijetu postoji jako puno kvalitetne glazbe i jako puno različitih žanrova tako da jednostavno svira bez nekih ograničenja. U njegovim setovima čut će ponešto od housea, tech housea, techna, trancea, psya, hardtechna, hardgroova. U budućnosti se vidi kao producent.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk